W1NNeR Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 Salut, am un laptop ASUS K50AB, il am de ceva timp si nu mi-a facut probleme, din februarie, ma jucam eu frumos pe el, apoi dintr-o data isi i-a restart, am zis ok, poate l-am scos din priza, apoi, am redeschis jocul (SA-MP), m-am jucat 2 minute si pica netu din tot laptopul, am zis si aici ok, poate a picat netu, am mai incercat de cateva ori si s-a intamplat la fel, a 2-a zi din nou am incercat si aceeasi problema, apoi, am intrat pe net, acolo a tinut mai mult, vreo 5 minute, apoi a murit netul si acolo si dupa 1 minut isi ia freeze tot laptop-ul, apoi l-am redeschis in bios, am zis sa-i vad setarile poate e o problema de acolo, si ghici ce, si-a luat freeze dupa 5 secunde in BIOS, am incercat de mai multe ori, aceeasi problema s-a intamplat. Am incercat cu ramii fiecare in parte, fara hdd, alt hdd, monitor, reset la bios din cmos. Nu am mai umblat la el din februarie pana azi, stie cineva o rezolvare?
+Roberth Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Daca tot ai folosit cuvantul BIOS atat de des si ai schimbat toate componentele, de ce nu ai schimbat si bateria? Center Web - Realizam site-uri web!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now