Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut ! Am si eu un forum bazat pe ipb 3. Problema este ca un coleg fondator ne-a pus restrictii in acp , dar nu inteleg cum. Am acces la manage admin restriction si nu apar acolo, iar atunci cand doresc sa ii editez lui contul din acp imi apare o pagina alba, la fel ca atunci cand incerc sa umblu la ce e restrictionat. Mentionez ca pt a avea acces a trebuit sa intru pe contul lui, modificandu-i parola din baza de date. Numai pe contul lui am acces sa modific unele lucruri din acp.

Intrebarea este: Cum pot face la normal totul?  

Edited by ThunderEVS

Posted

De ce ai face asta ? daca iti pune restrictie respecta regurile nu vrea sa ai accese full sa ai strici tot pe acolo si sa ai furi dupaia tema cred ca daia ti-a pus si restrictie :))

Posted

Cum le-a pus sa le si scoata! Asta nu e o problema, e o prostie facuta de voi, sau omul nu vrea sa iti ofere full acces, sa nu se trezeasca cu tema furata, deface si alte tampenii.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.