ThunderEVS Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 (edited) Salut ! Am si eu un forum bazat pe ipb 3. Problema este ca un coleg fondator ne-a pus restrictii in acp , dar nu inteleg cum. Am acces la manage admin restriction si nu apar acolo, iar atunci cand doresc sa ii editez lui contul din acp imi apare o pagina alba, la fel ca atunci cand incerc sa umblu la ce e restrictionat. Mentionez ca pt a avea acces a trebuit sa intru pe contul lui, modificandu-i parola din baza de date. Numai pe contul lui am acces sa modific unele lucruri din acp. Intrebarea este: Cum pot face la normal totul? Edited August 5, 2018 by ThunderEVS
InferNos Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 De ce ai face asta ? daca iti pune restrictie respecta regurile nu vrea sa ai accese full sa ai strici tot pe acolo si sa ai furi dupaia tema cred ca daia ti-a pus si restrictie
ThunderEVS Posted August 5, 2018 Author Report Posted August 5, 2018 (edited) Fara misto-uri va rog. Am nevoie neaparat de ajutor. Edited August 5, 2018 by ThunderEVS
+dOc MFX Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 Cum le-a pus sa le si scoata! Asta nu e o problema, e o prostie facuta de voi, sau omul nu vrea sa iti ofere full acces, sa nu se trezeasca cu tema furata, deface si alte tampenii. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+Sn!k3rs Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 Uitate la admin logs si poate rezolvi ceva si incearca sa rezolvi fiecare problema care v-a facuto
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now