Jump to content

ASUS a lansat cel mai subțire laptop de gaming: Zephyrus S


Needless

Recommended Posts

 

ASUS a lansat cel mai subÈire laptop de gaming: Zephyrus S

 

Notebook-urile de gaming au devenit din ce în ce mai subțiri în ultimii ani, dar noul Zephyrus S de la ASUS este promovat ca fiind cel mai subțire dintre toate.

Dacă ai o afinitate pentru gaming și nu te încântă să te joci pe console, ASUS tocmai și-a actualizat linia de computere portabile dedicate plăcutei activități. În principiu, a fost vorba de mai multe modele dezvăluite, dar cel mai interesant dintre ele poartă numele ASUS Zephyrus S și, dacă ar fi să crezi materialele de marketing care îl însoțesc, este cel mai subțire laptop de gaming al momentului.

Au trecut anii în care notebook-urile de gaming erau mai mult cărabile decât portabile. ASUS Zephyrus S are tot ce-ți trebuie pentru o sesiune intensă de Fortnite, PUBG sau Overwatch în tren sau în avion, fără să-ți rupă spatele. Nu-ți mai trebuie decât o conexiune stabilă la internet pentru a-ți domina adversarii.

Gadgetul din imaginea de mai sus se încadrează între 14,95 și 15,75 milimetri, în cel mai grost punct. Aceste valori sunt perfecte dacă vrei să strecori laptopul în ghiozdan printre cărți sau dacă îți dorești să intre într-un troller fără mai scoți nimic de acolo.

Motivul principal pentru care ASUS a reușit să lanseze un portabil de gaming atât de compact are legătură cu un sistem inovativ de răcire creat in-house. Acesta este intitulat Active Aerodynamic System și se reflectă într-o combinație de radiatoare și ventilatoare cu 83 de lamele.

În privința configurației efective, aceasta funcționează foarte mult în funcție de buget. Dacă banii nu sunt o problemă, poți ajunge să-l configurezi cu un Intel Core i7-8750H, până la 24GB RAM și un chipset grafic NVIDIA GeForce GTX 1060 sau 1070. La capitolul stocare, poți opta pentru un SSD de 1TB. Panoul folosit este un Full HD de 15,6 inci.

 

sursa:playtech.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.