Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un calculator mai vechi la care recent i-am  facut update la windows 7.  L-am lasat cateva zile , totul a mers bine , dar dupa ce am activat windows-ul BIOS-ul nu imi mai citeste al doilea HDD.

I-am schimbat si alimentarea si cablul Sata dar tot nu merge. La boot imi apare diagnosticul si la final eroarea: 3rd Master Hard Disk erorr sau 4th Master Hard Disk error depinde pe slot e conectat cablul Sata.

Ce  as putea sa fac?

Posted

Eu, unul, singura cauza intr-o astfel de situatie stiu ca e vechimea HDD-ului (sau uzura). E defect Hard Diskul.

Posibil si sursa sa fie cam slaba si nu poate alimenta corect al doilea hard disk. Sau, PCul fiind vechi, nu prea se intelege cu Windows 7 si ai putea trece pe XP. Ai putea oferii mai multe detalii: ce placa de baza, ce procesor, ce RAM, ce HDD, ce sursa?

Posted

Placa de baza: Asus M2V-TVM

Procesor Amd Athlon Dual core de 2.1GHz

2 Gb RAM 

Sursa ATX 450W P4

HDD care merge este un WD1600J de 160 de GB, iar cel care nu merge un Seagate Pipeline Hd de 320 GB. 

Am date importante pe HDD ce as purea face sa le recuperez daca e rip

Posted

Din ce vad pe siteul celor de la ASUS, placa ta de baza nu are suport nici macar pentru Windows Vista. Ofera drivere doar pentru Windows XP, automat Win7 sare din schema.

Ce ai putea incerca e sa gasesti pe cineva dispus sa probeze HDD tau pe calculatorul lui, sa vezi daca il recunoaste. Sau poti incerca la orice service pt laptopuri/desktopuri - mai sunt unele care se ocupa si cu recuperarea datelor de pe medii de stocare defecte.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.