Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare.Nu am știut unde să fac topicul așa că l-am făcut aici.

Ieri am pus ochiul pe site-ul ăsta , și m-a interesat acest produs : https://www.calculatoareok.ro/calculator-fujitsu-siemens-e700-intel-core-i3-2100-3-10ghz-4gb-ddr3-250gb-sata-dvd-rom-desktop.html

Model processor : Intel Core i3-2100

Ghz: 3.10

Placa video Intel HD Graphics 2000

Sunt curios dacă calculatorul ar suporta:

Windows 10

Counter strike global offensive

Gta 4/5

Posted

Dintre toate, cred ca doar Windows 10 ar suporta; dar nici asta nu e sigur pt ca nu cunosc placa de baza sa vedem daca are suport oficial (drivere) de la producator.

CS:G.O e destul de CPU intensiv + si o placa video decenta e nevoie. Un i3 generatia a 2-a nu vad sa faca fata unui joc de genul

GTA 4 & 5 nici nu intra in discutie

Posted
22 minutes ago, Artanis said:

Dintre toate, cred ca doar Windows 10 ar suporta; dar nici asta nu e sigur pt ca nu cunosc placa de baza sa vedem daca are suport oficial (drivere) de la producator.

CS:G.O e destul de CPU intensiv + si o placa video decenta e nevoie. Un i3 generatia a 2-a nu vad sa faca fata unui joc de genul

GTA 4 & 5 nici nu intra in discutie

Pe un intel pentium adica fostul meu procesor si o placa video integrata imi rula csgo, in 80 de fps, deci nu este deloc exclus sa mearga.Hai sa zic ca la gta 4 am exagerat, dar csgo sigur pe low merge.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

La ce update-uri s-au facut la cs:go sincer abia iti duce cu indulgenta . 

cat despre GTA 4/5 nici sa nu te gandesti . 

daca te gandesti sa iei pentru jocuri , mai strange bani si iei ceva bun .

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.