ciuciulinho Posted November 28, 2018 Report Posted November 28, 2018 Salut ,am luat o tema care are headerul ciudat adica nu pot baga banner screen: Reveal hidden contents Imi spuneti va rog cum pot schimba headerul ?
0 +-coLd- Posted November 28, 2018 Report Posted November 28, 2018 On 11/28/2018 at 9:23 PM, ciuciulinho said: Salut ,am luat o tema care are headerul ciudat adica nu pot baga banner screen: Reveal hidden contents Imi spuneti va rog cum pot schimba headerul ? Expand Daca ai cumparato , @dOc MFX ofera suport din cate stiu
0 +dOc MFX Posted November 28, 2018 Report Posted November 28, 2018 Da au cumparat tema, doar ca i-am explicat ca trebuie schimbata intreaga structura a header-ului.Asa a fost facut de la inceput WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
0 +-coLd- Posted November 28, 2018 Report Posted November 28, 2018 On 11/28/2018 at 10:53 PM, dOc MFX said: Da au cumparat tema, doar ca i-am explicat ca trebuie schimbata intreaga structura a header-ului.Asa a fost facut de la inceput Expand Cred ca nu a inteles .. Tema a fost facuta de asa natura sa ai un mic logo , dragut , care sa dea bine cu tema . Daca vrei sa pui un banner in mijloc sau oriunde ai vrea tu pararea mea e ca o sa ii strici tot aspectul . mai bine o lasi asa , arata bine de tot . 1
0 ciuciulinho Posted November 29, 2018 Author Report Posted November 29, 2018 Ok, o voi lasa asa ,puteti da lock
Question
ciuciulinho
Salut ,am luat o tema care are headerul ciudat adica nu pot baga banner screen:
Imi spuneti va rog cum pot schimba headerul ?
4 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now