Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acum 1 an mi-am cumparat un Laptop Asus Intel Core i5-6300HQ 3.2 GHz, 4GB RAM, NVIDIA GEFORCE GTX 950M 2GB,1TB etc...

Si nu inteleg de ce am frame dropuri in cs go sa nu mai zic de GTA V care ruleaza doar pe LOW...

Si sa imi spuneti daca temperatura la placa video este ok ca nu prea le am:

8as.pngn4a.png

Asta e INTEL CORE

7zx.png

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

In primul rand, 4 GB RAM nu e suficient pentru a rula jocurile mentionate. Un minim de 8 e recomandat. Placa video mai mult ca sigur nu e de joaca, din cate stiu 950M au fost lansate si pe GDDR3 dar si GDDR5... acum cum iti este norocul (vezi la "memory Type" in tabul "Graphics Card")

Posted

Placa video e cam slabut, dar pentru csgo si gta 5 ar trebui sa ruleze destul de bine cu grafica la low impreuna cu acel processor, dar  mai adauga 4 gb ram sau incearca cu memoria virtuala ( cauta pe net tutoriale ) 

• 1 month later...
Posted

Am urmatoarele solutii pentru tine:
1.Upgrade inca 4 Rami(DDR3 sau DDR4 cati ai tu)

2.Iti cumperi un cooling pad(am vazut ca ai temperaturi mari)

3.Fie nu ti-ai facut tu setari bune la windows pentru gaming(Cauta pe youtube tutoriale Cum sa faci setari la windows 10/8.1/7 pentru gaming.)

4.Asta face parte de la punctul 3 :Deschizi Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\ , selectezi HIGH PERFORMANCE ,si gata.(Daca nu ai planul ala ,selecteaza ,,Create a power plan in stanga,si alege High Performance,dai o denumire si dai create,si il selectezi dupa ce ai dat create.).Nu e recomandat daca nu ai cooling pad pentru laptop!!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.