+JuNNNNkie Posted December 3, 2018 Report Posted December 3, 2018 Acum 1 an mi-am cumparat un Laptop Asus Intel Core i5-6300HQ 3.2 GHz, 4GB RAM, NVIDIA GEFORCE GTX 950M 2GB,1TB etc... Si nu inteleg de ce am frame dropuri in cs go sa nu mai zic de GTA V care ruleaza doar pe LOW... Si sa imi spuneti daca temperatura la placa video este ok ca nu prea le am: Asta e INTEL CORE
Artanis Posted December 3, 2018 Report Posted December 3, 2018 In primul rand, 4 GB RAM nu e suficient pentru a rula jocurile mentionate. Un minim de 8 e recomandat. Placa video mai mult ca sigur nu e de joaca, din cate stiu 950M au fost lansate si pe GDDR3 dar si GDDR5... acum cum iti este norocul (vezi la "memory Type" in tabul "Graphics Card")
Luciano0 Posted December 6, 2018 Report Posted December 6, 2018 Placa video e cam slabut, dar pentru csgo si gta 5 ar trebui sa ruleze destul de bine cu grafica la low impreuna cu acel processor, dar mai adauga 4 gb ram sau incearca cu memoria virtuala ( cauta pe net tutoriale )
Sebastian165 Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 Am urmatoarele solutii pentru tine: 1.Upgrade inca 4 Rami(DDR3 sau DDR4 cati ai tu) 2.Iti cumperi un cooling pad(am vazut ca ai temperaturi mari) 3.Fie nu ti-ai facut tu setari bune la windows pentru gaming(Cauta pe youtube tutoriale Cum sa faci setari la windows 10/8.1/7 pentru gaming.) 4.Asta face parte de la punctul 3 :Deschizi Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\ , selectezi HIGH PERFORMANCE ,si gata.(Daca nu ai planul ala ,selecteaza ,,Create a power plan in stanga,si alege High Performance,dai o denumire si dai create,si il selectezi dupa ce ai dat create.).Nu e recomandat daca nu ai cooling pad pentru laptop!!!!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now