Jump to content

Question

Posted

Buna seara PCT am descarca tema deflection cea simpla de pe invision virus si dupa ce o instalez imi da eroare la forum nu mai merge daca sterg tema merge cea default aveti ceva sugestii? multumesc am incercat si alte teme si nu merge am pus tema BNY si aia a mers dar cand sa ma uit la un topic sa vad daca merge peste tot continutul forumului gata nu mai merge imi da eroare am platforma IPS 4.1

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Vezi ca exista 4.1 / 4.2 / 4.3

Am incercat sa ii instalez o tema cumparata lui cold pe 4.2 care era facuta pe 4.3 fara sa imi dau seama ca el are 4.2, si au aparut aceste erori.Asigura-te ca platforma e compatibila cu versiunea temei.

• Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• 0
Posted

Atunci vezi că nu ai instalat bine platforma dacă tot iți dă erorile astea. Daca ai incercat X teme și tot aceiași eroare. Altă varianță ar fi ca temele să nu fie compatibile pentru versiunea ta fiind una mai veche și temele respective mai noi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.