Jump to content

Probleme Windows 7


smiley2

Recommended Posts

De aproximativ 2 saptamani ma tot chinui sa imi dau seama de la ce ar putea proveni problemele din Windows 7, dupa reinstalarea acestuia imi forteaza firewall-ul pe ON desi nu vreau acest lucru, am de facut niste teste si am nevoie pe off, apoi imi creeaza un cont de utilizator in Windows "admin$" si cand intra in desktop ma pune sa aleg intre contul meu si ala.
Am luat toate posibilitatile la puricat in tot acest timp si nu stiu daca i-am dat de capat.Cam de atunci tot reinstalez Windows-ul, dau sa verific programe malicioase, sa nu porneasca updateurile automat la programe samd.
Tot cam de atunci m-a sunat o duduie de la Telekom si mi-a facut un reset la modem sau un update de firmware, i-am sunat dar au spus ca nu ar avea legatura.OK atunci!Dar ce poate fi?
Tot am cautat, am dat mail si la cei de la Avast crezand ca poate o fi problema lor, imi detecteaza ceva false postive din cate am vazut si zic cine stie poate de acolo provin problemele, daca execut alea imi va crea mai tarziu problemele astea.Dar surpriza, nici astea.
Pe langa problemele cu firewall-ul fortat si contul de utilizator care il creeaza aiurea mai primeam si Bluescreen cand rulam niste programe."Dumping physical memory...mai sus NON_PAGED_FILE-parca" aparea in mesajul ala de Bluescreen dar nu tine mult deci nu ii puteam face o poza pe telefon.
Apoi mai aveau si cei de la Adobe Reader probleme cu installer-ul lor ca nu se reinnoia si chestii din astea care sa iti ocupe din timp...apoi am vorbit la ei pe forum si se pare ca au rezolvat problema dupa ce am testat si merge acum.
Am resetat BIOS-ul(bateria) apoi CLEAR CMOS(jumper) si tot nimic nu s-a rezolvat, cineva zicea sa ii fac update la BIOS dar am deja ultima versiune iar ceva mai nou pe siteul oficial al placii de baza nu este.
A mai ramas sa fie de la Microsoft toate acestea, dupa ce reinstalez Windows-ul si dezactivez updateurile la Windows apoi firewall am observat acum cateva minute.
S-a mai intamplat cuiva de aici probleme din astea? 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Desi e putin vechi topicul... nu am auzit de asa ceva pana acum.

In mod normal, cand dezactivezi firewall si updates, ele raman dezactivate dar Windowsul iti rupe capul cu tot felul de notificari. BIOSul n-are nici o legatura cu sistemul de operare, el doar pune componentele si perifericele in functionare.

Poate aveai tu vreo mizerie de program gen "CC Cleaner" (sau orice asemanator) care stiu ca activeaza automat anumite procese sa "protejeze" sistemul de eventuale atacuri.

                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.