Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ai incercat google ?
Pentru 1:

https://www.emag.ro/placa-de-retea-wireless-tp-link-pcmcia-tl-wn811n/pd/EXQ12BBBM/

Pentru 2: 

https://www.youtube.com/watch?v=7MAnoLGt6Y8

Posted (edited)

1. Noroc ca nu am facut ce ai zis dumneata wearevenom ca imi stricam hp-ul compaq nc6400 mini.Cate computere portabile mini ai mai desfacut asa dragul meu ?

2.Ca este gresit in 90% din cazuri si se strica aproape tot in el.Nu este cineva bun la it pe forum sa imi explice in mare cum se face ?

3.Cardul pcmia de la e-mag nu se mai vinde. 🙁

4.Am ramas fara cuvinte dupa cat de nepriceput esti la asa ceva.

Edited by Vata costin silviu28
  • Downvote 1
Posted (edited)

Sa imi platesti 730 lei pe loc Hp Compaq nc6400 mini domnule wearevenom pentru ca iai zgariat toate piesele in el cu ce ai spus tu e nefunctional iti dau adresa sa vi cu banii toti la tine sa vezi ce ai facut. 

Edited by Vata costin silviu28
  • Downvote 1
Posted

Poi... ai facut ce a zis el sau nu? Mai lasa dramele de pusti de 10 ani.

Prin modul tau de exprimare oricum arati ca ai un creier cat un graunte. Omul e liber sa-si dea cu parerea; ca e buna sau nu e alta mancare de peste. Nu esti obligat sa pui in practica ce se intampla aici + ia ia-ti tu arfele de ingrat si mutati-le pe alt forum.

Posted
On 12/29/2018 at 4:59 PM, Vata costin silviu28 said:

1. Noroc ca nu am facut ce ai zis dumneata wearevenom ca imi stricam hp-ul compaq nc6400 mini.Cate computere portabile mini ai mai desfacut asa dragul meu ?

2.Ca este gresit in 90% din cazuri si se strica aproape tot in el.Nu este cineva bun la it pe forum sa imi explice in mare cum se face ?

3.Cardul pcmia de la e-mag nu se mai vinde. 🙁

4.Am ramas fara cuvinte dupa cat de nepriceput esti la asa ceva.

On 12/30/2018 at 7:06 PM, Vata costin silviu28 said:

Sa imi platesti 730 lei pe loc Hp Compaq nc6400 mini domnule wearevenom pentru ca iai zgariat toate piesele in el cu ce ai spus tu e nefunctional iti dau adresa sa vi cu banii toti la tine sa vezi ce ai facut. 

Am inteles, daca tu nu te pricepi in a desface un laptop, nu inseamna ca eu sunt de vina :)) ai 50 de minute tutorial sa vezi cum se desface un laptop, nu neaparat un laptop precum ai tu, dar dupa teoria "pumnii mei minte nu are", la tine nici pumni nici minte nu e, imi pare rau. Si da, am desfacut peste 100 de laptop-uri si unitati daca asta te interesa in general.

• gaby changed the title to Card pcmia compatibil cu HP COMPAQ

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.