Jump to content

Recommended Posts

Posted

Din punct de vedere la design:

• logo-ul e urât, prea incarcat cu porcării.
  • tema in mare parte e simplă, nimic „wow”.

Categoriile, pentru mine, după cum sunt făcute, sunt făcute prost:

• dacă tot vrei să fie un forum și pentru englezi poți face in 2 moduri: ori iți iei un plugin de traducere (există sigur) și atunci când ai creat categoria ii bagi și descrierea in română, dar și in engleză.
  • altă variantă, mai ușoară, dar foarte eficient, e aia de a băga titlul in engleză (Announcements - Questions and answers - Programming ș.a.m.d) unde descrierea de la forumul ăsta il pui in română. In modul ăsta și străinii știu despre ce e vorba chiar dacă descrierea este in română. Sub-forumurile le bagi automat in engleză. (dacă tot vrei să faci o combinație RO-ENG).

-------------------------------------------

• Titlul ăla ai putea să-l schimbi. Pune direct DIAVOLA.RO și gata. Știm și noi că e comunitate, fără a pune numele „community”. 
  • https://diavola.ro/forum/index.php?/forum/14-san-andreas-multiplayer/ ---- Să scrii fără să folosești „SaMp”, in mod normal „SAMP”? Chestia asta am văzut-o doar pe forumurile fantomă. Fiți ordonați! 

-------------------------------------------

In general, pentru mine, forumul este făcut rău. Nu imi place deloc.

• Like 1
Posted

Nu prea ma interseaza cum arata forumul, pentru ca oricum se va inchide :) 

Totusi as vrea sa te intreb, de ce deschizi 100 de comunitati intr-un an ?  ce rost are ? sunt doar niste bani pierduti, pe care nu ii vei mai recupera niciodata, asa ca mai bine renunta de acuma :) 

• Like 1
Posted
On 1/1/2019 at 8:06 PM, Needless said:

Nu prea ma interseaza cum arata forumul, pentru ca oricum se va inchide :) 

Totusi as vrea sa te intreb, de ce deschizi 100 de comunitati intr-un an ?  ce rost are ? sunt doar niste bani pierduti, pe care nu ii vei mai recupera niciodata, asa ca mai bine renunta de acuma :) 

:))) ai citit in stele ? 

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

• Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

nu stiu exact daca cea ce a facut blu3hasky este cea de sus dar vor vedea moderatorii

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted
4 hours ago, shadyfx said:

nu stiu exact daca cea ce a facut blu3hasky este cea de sus dar vor vedea moderatorii

Eu  din cate imi aduc aminte l am facut public

Posted

Deci parerea mea este:

• Forumul in sine mi se pare oke doar ca e prea colorat nuj poate mi se pare!
  • Categoriile mi se par prea inghesuite.
  • Banerul de sus este gigantic de mare acuma bine intelesa ca nu toti avem gusturile la fel eu recomanda sa mai scoti din aplicatiile inutile si sa faci un forum mai simplu de utilizat totul este oarecum pre mult!! 

Viziteaza-ne pe forumul - https://www.worldcs.ro

Download Counter-Strike 1.6 2024 - https://www.cstrike16.eu

Posted
3 hours ago, Al3xC said:

Deci parerea mea este:

• Forumul in sine mi se pare oke doar ca e prea colorat nuj poate mi se pare!
  • Categoriile mi se par prea inghesuite.
  • Banerul de sus este gigantic de mare acuma bine intelesa ca nu toti avem gusturile la fel eu recomanda sa mai scoti din aplicatiile inutile si sa faci un forum mai simplu de utilizat totul este oarecum pre mult!! 

Este adevarat ce zici . Am lucrat multe altele pe site . Trebuie sa l pun la punct . 

Merci :D 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.