Jump to content

Prezentare Subnet Romania

Recommended Posts

O sa incep aceasta prezentare prin a va spune salut la toti si sa va multumesc ca v-ati rapit 5 minute din viata voastra sa cititi aceste randuri Eminesciene.

Pentru inceput vreau sa va spun ca administratia subnet nu doreste sa fie in competitie cu nici-o alta comunitate.Dorim sa facem ceva din pasiune, sa oferim utilizatorilor un mediu cat mai placut, desii suntem bazati pe aceiasi  platforma ce ruleaza deja in cadrul a peste 100.000 de comunitati din Romania.Nu ne axam pe ceva anume, ne axam pe oferirea de suport in toate domeniile de activitate adica ceva in genul acestui forum pe care tocmai stati si cititi acest mesaj.Pentru moment suntem la inceput, deci orice critica este constructiva, indferent daca aceasta este jignitoare sau nu.

In al 2-lea rand vreau / vrem sa va cerem o parere despre aspect-ul forumului, sa stim daca template-ul ( adica tema ) este placuta ochiului si daca mai sunt lucruri ce trebuiesc schimbate.

Iar in incheiere vreau sa va multumesc inca odata pentru ca ati citit aceste randuri si va asteptam cu placere sa cladim un proiect cat mai solid si de durata.

Informatii necesare & folositoare:

Forum: https://subnet.ro/

Fondatori: - V!ber  / insane / doc

Gazduire : https://www.mxhost.ro/

• Thanks 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Pe langa suportul pe care o sa il acordam tuturor celor care au nevoie, toti utilizatorii o sa poata participa la o serie de proiecte la care am inceput deja sa lucram. Prin aceste proiecte vrem sa adunam si sa legam o echipa cat mai buna, echipa din care pot face parte oameni cu abilitati in diferite domenii, nu ne axam doar pe un singur lucru. Pentru inceput va invitam sa va creati un cont, sa raspanditi site-ul mai departe si sa ne ajutati la dezvoltarea comunitatii.

Planuim sa implementam si un market, loc de unde puteti achizitiona tot ceea ce va fi creat sub marca subnet (template-uri, teme, scripturi, etc.), insa acest lucru depinde de impactul pe care o sa il avem si de statisticile forumului (membri inregistrati, activitate), deci -> Register - https://subnet.ro/

Multumim!

Edited by Filip Cristian

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Doua chestii ce le-am observat la tema asa din prima care mi s-au parut nasoale...

• Tema full width, yikes. Nu stiu ce e cu moda asta cu temele pe toata latimea ecranului, inteleg ca pe unele rezolutii mai mici e okey, dar de la 1080p in sus e nasol rau, poate si mai jos, dar n-am stat sa verific dar pe monitorul 1080p e naspa rau, pe ala 2K nici nu mai zic.
  • box-shadow-ul ce-i pe la forumTitle, breadcrumb ala pe alb, nu are nici o legatura cu tema.
Edited by Portocala
  • Like 1
  • Thanks 1

19 minutes ago, Portocala said:

Doua chestii ce le-am observat la tema asa din prima care mi s-au nasoale...

• Tema full width, yikes. Nu stiu ce e cu moda asta cu temele pe toata latimea ecranului, inteleg ca pe unele rezolutii mai mici e okey, dar de la 1080p in sus e nasol rau, poate si mai jos, dar n-am stat sa verific dar pe monitorul 1080p e naspa rau, pe ala 2K nici nu mai zic.
  • box-shadow-ul ce-i pe la forumTitle, breadcrumb ala pe alb, nu are nici o legatura cu tema.

Multumim frumos, vom analiza si modifica pe unde consideram ca ar fi necesar.

On 1/20/2019 at 6:41 PM, Portocala said:

Doua chestii ce le-am observat la tema asa din prima care mi s-au parut nasoale...

"Yikes", daca pun tema pe latime prestabilita o sa fie nasol, abia atunci. Se vede mult mai rau pe un monitor lat o tema cu latime fixa, probabil o sa se vada jumatate de ecran forum, jumatate background, ceea ce  e o prostie pe care o faceti toti. O sa iau in considerare ceea ce ai zis cu box-shadow, initial am vrut sa il scot si eu, dar am zis sa il las totusi, nici pe mine nu ma prea incanta.

• Haha 1

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Pot sa-ti urez doar mult succes, sper sa reusesti ce ti-ai propus. Personal imi place ideea.

Totusi, ceva ce nu-mi place este tema, nu-mi plac temele care au culori deschise, adica mi-ar placea daca ar fi o tema dark si una light, eu zic ca este mai odihnitor pentru ochi, mai ales noaptea.
Spor.

1 hour ago, Uido said:

Pot sa-ti urez doar mult succes, sper sa reusesti ce ti-ai propus. Personal imi place ideea.

Totusi, ceva ce nu-mi place este tema, nu-mi plac temele care au culori deschise, adica mi-ar placea daca ar fi o tema dark si una light, eu zic ca este mai odihnitor pentru ochi, mai ales noaptea.
Spor.

Mulțumim frumos, apreciem și sugestia ta referitoare la o temă dark, la care de altfel se și lucrează deja. 

• 2 weeks later...
On 2/9/2019 at 9:53 AM, snd said:

atunci pot sa zic ca e de caca.t ca nu se supara pe mine :)) 

Off-topic :asta e review sau :))) vezi ca postezi aiurea doar pentru +1

tema e destul de ok imi place ideea , dar bg-ul ar merge schimbat la fel si acel "branding"

culori imi plac  , ideea de section_title a mai fost folosita de halogek dar arata bine kw sunt surprins de aceasta data

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.