Jump to content

Question

Posted (edited)

Salut am bagat si eu in sfarsit ipb 4.1 si acum cand bag tema deflection 4.1 si dau edit spune

"EX0 Something went wrong. Please try again. 

Solutii?

Edited by Kapahala

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Mane stai calm ca nu ma scameaza am hostul la clib si cei de la clib mi au facut webhost la toxic host. Ipb 3.4.9 merge fara nici o problema da am zis sa bag si eu ipb 4.. ma poate ajuta totusi cineva cu eroarea aia sau bag alta versiune ipb 4

• 0
Posted

Da bro, fix de la pluginuri e.. nu am bagat niciun plugin le am lasat pe alea default cat despre php.. am 7.0 scria acolo la instalare ca e cam putin da mi a mers instalarea.. 

• 0
Posted (edited)
3 hours ago, Kapahala said:

Am bagat ipb 4.3.6 si e bine amc imi poate spune cineva cum schimb logou din tema?

ACP -> Themes -> Tema dorita -> Edit -> Logos -> Upload your logo.

In caz ca nu functioneaza cauta prin tema "logo" si schimbi tu url cu logo-u dorit.

Nu e de la pluginuri problema si probabil nici de la host.

Daca pluginu este outdated fata de versiune/tema?, Sunt posibile sanse sa fie de acolo.

Edited by shadyfx

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

• 0
Posted
17 hours ago, shadyfx said:

Daca pluginu este outdated fata de versiune/tema?, Sunt posibile sanse sa fie de acolo.

In cazul ala pluginul/widget-ul ii va da erori in forum, dar el va putea adauga orice tema, posibil sa ma insel, dar n-am intalnit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.