Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut.

As dori sa ma fac user experience designer si as vrea sa fiu sigur ca urmez calea cea buna.

Am un portofoliu,cu 5 interfete create,layout+proiectare,iar in urmatorii ani vreau sa devin ux designer.

Nu vreau sa fac o facultate de IT sau programare ,deoarece ,nici una din Romania,nu se pupa cu aceasta profesie.

Doresc ca in urmatorul an sa fac niste cursuri de UX design,fiind convins,din experienta altora ,ca in acest domeniu iti trebuie macar o certificare si un portofoliu cu cat mai multe proiecte.

Recent am descoperit IDF(interaction design foundation) https://www.interaction-design.org/ analizand site-ul am observat ca multi,straini au fost extrem de multumiti de cursuri si multi s-au angajat in UX design,mobile design,product design etc.

Eu vreau pe viitor sa lucrez in S.U.A,UK,elvetia sau orice alt stat.

1.)As dori sa va intreb, daca se merita sa fac aceste cursuri si sa-mi iau aceasta certificare?renuntand dupa cum v-am spus la ideea de a face o facultate in romania si dedicandu-ma doar acestui site .

si

2.) Daca este recunoscuta international,astfel incat sa ma pot angaja oriunde in lume?

As dori ,in incheiere,sa-mi raspunda numai cei care sunt pe deplin cunoscatori cu privire la acest site,daca au rude,prieteni,cunostiinte etc,care au folosit aceste cursuri si s-au angajat sau urmeaza sa se angajeze in UX design.Orice informatie,spusa in cunostiinta de cauza,este primita de catre mine cu bratele deschise si chiar va rog sa luati acest topic in serios!

Va multumesc!!!!

Edited by van_damme
  • 2 weeks later...

• Moderators
Posted

Nu stiu cati ai sa gasesti pe aici care au avut tangenta cu acel IDF .. : ))

Personal cand e vorba de certificari pe un anumit domeniu / produs X, am mai multa incredere in cele oferite direct de catre dezvoltator (gen certificate Oracle pentru Java).

Cat despre

Doresc ca in urmatorul an sa fac niste cursuri de UX design,fiind convins,din experienta altora ,ca in acest domeniu iti trebuie macar o certificare si un portofoliu cu cat mai multe proiecte.

De obicei cand aplici pentru un job ai acolo si cam care ar fi cerintele minimale de eligibilitate (la ce fel de cunostinte se asteapta de la tine, daca e cazul de diploma de licenta intr-un anumit domeniu etc).

Probabil in domenii de genul se asteapta sa vada creativitate din partea ta + portofolii, si ca iti place sa inveti lucruri noi.

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.