Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Va salut!

După cum spune titlul, am intampinat pentru prima oară o problema foarte mare care imi da bătăi de cap uriașe. Sa postez un topic aici este ultimul lucru pe care l-aș face; de regula sunt tipul de persoana careia ii place sa caute singur rezolvarea.. Asadar:

Am incercat sa instalez 4 versiuni diferite de IP.Board ( 3.4.7 Nulled, 3.4.8 Nulled, 3.4.9 Nulled si 3.4.9 Retail ).

La ultimul pas ( Start Installation ) am un anunt uriaș cu eroare la conf_global.php ca nu are full permission; bun, modific permisiunea pe "7777". Dau sa continui, ma lasa, iar apoi după pasul 13 al instalării apare " AdminControlPanel ", dau click, apas "Log In" si buff valori gresite.  Intru pe forum, iar la membrii apare 1 dar "Guest". 

Si inca ceva, daca vreau sa creez cont nou si sa ofer permisiunea de administrator ( 4 ) in phpMyAdmin, nu pot creea cont deoarece există acel "recaptcha" si nu apare nimic ca sa pot completa. Dacă știți macar cum sa il dezactivez din FTP, macar ar fii o solutie.

Caut sa instalez IP.Board 3.4.x deoarece numai pe asa ceva am lucrat, cu 4x nu prea ma împac. 

Va rog frumos sa ma ajutati ca e prima oara in viata mea de cand lucrez in IP.Board si am ceva ani experienta.. Jur ca am stat o zi intreaga si nu gasesc pe nimeni cu ceva asemanator...

Multumesc, stima!

Edited by george_wrc

Posted

Versiunea Php 5

Versiunea MySql 5

Fac o paranteza aici, am zis totusi sa incerc sa instalez IPS 4.2 si nu s-a mai intamplat nimic din ce am sustinut mai sus. Am actualizat ReCaptcha la V2, contul merge, totul merge bine, ramane de vazut cum se comporta după adăugare hooks si apps. 

Totusi, vreau sa gasesc o rezolvare a problemei menționate, poate nu voi fi singurul, deși daca găsim rezolvarea, clar voi face downgrade. 

Multumesc!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.