Ionchy4K Posted July 18, 2019 Report Posted July 18, 2019 (edited) Salut, se poate sa scot ca atunci cand aduc cursorul pe o anumita categorie sa nu mai lumineze? Adica odata ce am pus ursorul pe 'Zona Administrativa' lumineaza fa fa-home, si as vrea sa scot asta. Sunt la inceput cu IPB 3 ( 3.4.9 ) Tema - Destroy Romania, am dat down la la IPB 4 si e mult de lucru in .css si html, de aceea sper sa ma ajutati. Totodata as vrea sa adaug si ( Click ) in IPB 3, adica backgroundul ala la forum. Sper ca ma puteti ajuta, raman recunoscator. Toate cele bune! Site ( Click ) Sper sa nu se ia drept promovare, nu asta incerc sa fac. Edited July 18, 2019 by Ionchy4K
+eternity Posted July 18, 2019 Report Posted July 18, 2019 (edited) pur si simplu cauta in .css (sau unde o fii) si sterge (numele codului):hover dai un inspect element peste sa cauti codu, eu uitai cum se cheama, poate o sa te ajute cineva de aici mai bine Edited July 18, 2019 by shadyfx steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
+COOLPIX Posted July 18, 2019 Report Posted July 18, 2019 3 hours ago, Ionchy4K said: Salut, se poate sa scot ca atunci cand aduc cursorul pe o anumita categorie sa nu mai lumineze? Adica odata ce am pus ursorul pe 'Zona Administrativa' lumineaza fa fa-home, si as vrea sa scot asta. Sunt la inceput cu IPB 3 ( 3.4.9 ) Tema - Destroy Romania, am dat down la la IPB 4 si e mult de lucru in .css si html, de aceea sper sa ma ajutati. Totodata as vrea sa adaug si ( Click ) in IPB 3, adica backgroundul ala la forum. Sper ca ma puteti ajuta, raman recunoscator. Toate cele bune! Site ( Click ) Sper sa nu se ia drept promovare, nu asta incerc sa fac. Pentru iconite: table.ipb_table tr:hover .col_c_icon i { color: #282828; } Aici nu prea am inteles: Quote Sunt la inceput cu IPB 3 ( 3.4.9 ) Tema - Destroy Romania, am dat down la la IPB 4 si e mult de lucru in .css si html, de aceea sper sa ma ajutati. Totodata as vrea sa adaug si ( Click ) in IPB 3, adica backgroundul ala la forum. Sper ca ma puteti ajuta, raman recunoscator. Toate cele bune!
Ionchy4K Posted July 19, 2019 Author Report Posted July 19, 2019 8 hours ago, HTML/CSS said: Pentru iconite: table.ipb_table tr:hover .col_c_icon i { color: #282828; } Aici nu prea am inteles: Ma refeream la background ul in forma de cerc, care acopera sectiunea din spate, nu stiu cum sa ma exprim. 8 hours ago, HTML/CSS said: Pentru iconite: table.ipb_table tr:hover .col_c_icon i { color: #282828; } Aici nu prea am inteles: ma poti ajuta sa fac, ca atunci cand e un topic nou sa fac sa se arpinda? 8 hours ago, HTML/CSS said: Pentru iconite: table.ipb_table tr:hover .col_c_icon i { color: #282828; } Aici nu prea am inteles: Eu foloseam urmatorul cod .ipsItemStatus.ipsItemStatus_large.ipsItemStatus_read { background-image: linear-gradient(red, yellow); border-radius: 150px; } Si in caz ca vrei ca forumurile unread sa aiba un aspect diferit adaugi asta: .ipsItemStatus.ipsItemStatus_large { background-image: linear-gradient(red, yellow); } Se poate sa facem sa mearga pt IPB 3, chiar n am idee.
+COOLPIX Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 13 minutes ago, Ionchy4K said: Ma refeream la background ul in forma de cerc, care acopera sectiunea din spate, nu stiu cum sa ma exprim. ma poti ajuta sa fac, ca atunci cand e un topic nou sa fac sa se arpinda? Pentru background din spate: .icon_awesome_forum_citit { border-radius: 100% !important; box-shadow: inset 0px -50px 50px -50px #444141; line-height: 50px; display: inline-block; text-align: center; font-size: 18px; -webkit-transition: 0.15s all linear; -moz-transition: 0.15s all linear; -ms-transition: 0.15s all linear; -o-transition: 0.15s all linear; transition: 0.15s all linear; } .col_c_icon i { transition-duration: 0.5s; font-size: 20px; display: block; width: 35px; height: 35px; line-height: 35px; text-align: center; color: rgb(86, 86, 86); } Pentru topic nou: .icon_awesome_forum_necitit { border-radius: 100% !important; box-shadow: inset 0px -50px 50px -50px #bd4a33; line-height: 50px; display: inline-block; text-align: center; font-size: 18px; -webkit-transition: 0.15s all linear; -moz-transition: 0.15s all linear; -ms-transition: 0.15s all linear; -o-transition: 0.15s all linear; transition: 0.15s all linear; }
Ionchy4K Posted July 19, 2019 Author Report Posted July 19, 2019 2 minutes ago, HTML/CSS said: Pentru background din spate: .icon_awesome_forum_citit { border-radius: 100% !important; box-shadow: inset 0px -50px 50px -50px #444141; line-height: 50px; display: inline-block; text-align: center; font-size: 18px; -webkit-transition: 0.15s all linear; -moz-transition: 0.15s all linear; -ms-transition: 0.15s all linear; -o-transition: 0.15s all linear; transition: 0.15s all linear; } .col_c_icon i { transition-duration: 0.5s; font-size: 20px; display: block; width: 35px; height: 35px; line-height: 35px; text-align: center; color: rgb(86, 86, 86); } Pentru topic nou: .icon_awesome_forum_necitit { border-radius: 100% !important; box-shadow: inset 0px -50px 50px -50px #bd4a33; line-height: 50px; display: inline-block; text-align: center; font-size: 18px; -webkit-transition: 0.15s all linear; -moz-transition: 0.15s all linear; -ms-transition: 0.15s all linear; -o-transition: 0.15s all linear; transition: 0.15s all linear; } Iti multumesc din tot sufletul, mai am niste topicuri deschise daca ai timp sa te uiti si peste ele, iti doresc o zi cat mai frumaosa si plina de fericire. Multumesc ca ti-ai acordat din timpul tau ca sa ma ajuti pe mine. 14 minutes ago, HTML/CSS said: Pentru background din spate: .icon_awesome_forum_citit { border-radius: 100% !important; box-shadow: inset 0px -50px 50px -50px #444141; line-height: 50px; display: inline-block; text-align: center; font-size: 18px; -webkit-transition: 0.15s all linear; -moz-transition: 0.15s all linear; -ms-transition: 0.15s all linear; -o-transition: 0.15s all linear; transition: 0.15s all linear; } .col_c_icon i { transition-duration: 0.5s; font-size: 20px; display: block; width: 35px; height: 35px; line-height: 35px; text-align: center; color: rgb(86, 86, 86); } Pentru topic nou: .icon_awesome_forum_necitit { border-radius: 100% !important; box-shadow: inset 0px -50px 50px -50px #bd4a33; line-height: 50px; display: inline-block; text-align: center; font-size: 18px; -webkit-transition: 0.15s all linear; -moz-transition: 0.15s all linear; -ms-transition: 0.15s all linear; -o-transition: 0.15s all linear; transition: 0.15s all linear; } La link, nu s a pus
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now