Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. Am si eu un forum IPB 3 ( 3.4.9 ) cu tema Destroy Romania. Si as vrea ca la anumite sectiuni sa nu apara astfel descrierea la ele image.thumb.png.90602398ac98a2c68ca220814e723fb1.png

AS vrea sa apara doar cand deschid forumul acel 'test', ca eu as vrea sa pun regulamentul in descirere cum e acic ( Click ) si acel test sa apara doar atunci, ca altfel ocupa foarte mult spatiu si arata si urat. Sper ca ma puteti ajuta, sunt la inceput  pe IPB 3, tocmai ce-am dat down de la IPB 4, si sunt multe lucruri pe care nu le inteleg. Toate cele bune!

Posted
6 minutes ago, Ionchy4K said:

Buna ziua. Am si eu un forum IPB 3 ( 3.4.9 ) cu tema Destroy Romania. Si as vrea ca la anumite sectiuni sa nu apara astfel descrierea la ele image.thumb.png.90602398ac98a2c68ca220814e723fb1.png

AS vrea sa apara doar cand deschid forumul acel 'test', ca eu as vrea sa pun regulamentul in descirere cum e acic ( Click ) si acel test sa apara doar atunci, ca altfel ocupa foarte mult spatiu si arata si urat. Sper ca ma puteti ajuta, sunt la inceput  pe IPB 3, tocmai ce-am dat down de la IPB 4, si sunt multe lucruri pe care nu le inteleg. Toate cele bune!

Mergi in ACP, unde se creaza categorii, si cauti categoria ta, si uite acolo unde se adauga descrierea, si stergo, sau adauga ce doresti tu.

Posted
Just now, HTML/CSS said:

Mergi in ACP, unde se creaza categorii, si cauti categoria ta, si uite acolo unde se adauga descrierea, si stergo, sau adauga ce doresti tu.

Stiu asta, ma refer ca vreau eu sa apara acel 'test' doar cand deschid respectiva sectiune, eu am pus 'text' acolo, dar eu vreau sa apara doar cand deschid nu si in pagina cu subforum

Posted
6 minutes ago, andreiut said:

Nu se poate face asta din cate stiu, revin cu un edit daca aflu ca s-ar putea.

Uita-te la forum.b-hood.ro, ti am lasat si un link sa vezi ca la ei asa este

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.