Acrono Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Daca aveti alte variante, puneti-le aici. Telefoane, laptopuri, tablete
alexs Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 ma gandesc sa-mi fac dar n-am idei... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
Acrono Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 ar fi bine sa te cam grabesti Telefoane, laptopuri, tablete
gaby Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 ma gandesc sa-mi fac dar n-am idei... ← te poti gandi la ce crezi ca te pricepi mai bine, si poate vei avea acces. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Am avut ! www.mp3x.lx.ro ( La Vremea Aia Site Cu " mare succes " ) Si mai am ajutat putzin la www.manelistul.ws si www.jocuri123.ws I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Al3xXys Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 frumos site iuly tutorialele sunt foarte bune Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Cjb Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Am avut unul facut de EVOlution dar nu l-am tinut mai mult de 6 luni... P.S. Nu va luati dupa EVOlution ca el isi face un site/forum...il tine 2-3 saptamani...are 5 useri care decat s-au inregistrat si apoi il sterge. " N-am, pleacă ! "
+Biencutza25 Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 as vrea sa fac unul dar nu stiu cum .... Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+EarthMuziq Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 as vrea sa fac unul dar nu stiu cum .... ← Nu vrei să cumperii tu un domeniu ?
gaby Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 as vrea sa fac unul dar nu stiu cum .... ← Daca vrei sa iti faci un site si nu stii cum. Noi (pctroubleshooting.ro) te putem ajuta si la asta Exista categoria WWW (World Wide Web) care se ocupa cu tot ce tine de site-uri, programare web, web design, cat si optimizarea site-urilor: http://pctroubleshooting.ro/index.php?showforum=93 Iar aici, este un tutorial putin mai vechi, facut de mine, despre cum sa incepi sa iti construiesti un site: Tutorial site html (click) Sper sa iti fii fost de folos Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Biencutza25 Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Gaby ms mult... daca reusesc voi o sa fiti primii care o sa il vedeti Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
rraulinio Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 (edited) Da, am doua siteuri. Moderare: Pentru problemele tale, deschide un TOPIC NOU, te rog. Edited December 22, 2008 by gaby "Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein "I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now