Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va-ti saturat sa va uitati la tv normal, sau din cauza unei probleme tehnice numai aveti cum sa urmariti emisiunea/meciul/filmul mult asteptat?

Acum exista un program care iti permite sa te uiti la foarte multe posturi din Romania si din intreaga lume.

JLC's Internet TV este numele si il puteti descarca de aici: http://www.jlc-software.com/?page=internet_tv.html ,programul este absolut grauit.

small1xd9.jpgsmall2ea7.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...

Posted

Foarte util programul .Dar nu este dala te uti 5 minute apoi 10 nu merge iar 5 minute 10 :-@ ?

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Aseara am folosit accest program,CULMEA nu se mai facea ecranul negreu dar aveam 1 FPS , sunetul mergea bine nu se bloca .Probabil unde era pc deschis demult:)).L-am deschis la 10:30 AM si programul l-am folosti pe la 2:30 AM ma rog asta nu cred , ca , conteaza asa mi-a spus un amic ca el a avut probleme de genu ...

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 1 year later...
Posted

Trebuie spus ca e foarte ok acest programel chiar am rams uimiut cand am vazut ce se poate urmarii,n-ar fi rau insa dak s-ar mai adauga niscaiva canale sport klub poate sport klub+ si canale britanice cu cautare bbc-uri itv-uri etc daca se poate

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.