nulla Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Calculatorul meu (AMD Athlon) se comporta ciudat la citirea doc. video. Ma refer la filme descarcate de pe DVD sau DVX. DVX player este singurul program care-mi reda o imagine clara (pe el nu pot activa subtitlurile, dar nu asta-i problema acum). In rest, WMPlayer, BS player, MPlayer Classic, Real Player etc., toate redau o imagine cu culori distorsionate. In rest, pot viziona si descarca filme, clipp-uri de pe internet cu Rplyaer si e ok. Dupa mine, nula in comp., calc. meu are un comportament incoerent. Va rog sa-mi spuneti care este problema si cum o pot rezolva.
Acrono Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Incearca sa instalezi FFDSHOW. E un program video. Telefoane, laptopuri, tablete
nulla Posted May 30, 2008 Author Report Posted May 30, 2008 Am incercat. Nu s-a rezolvat nimic. Probabil n-am facut setarile care trebuie la instalare.
gaby Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 ai codecuri instalate? incearca sa instalezi un pachet de codecuri, spre exemplu Ace mega codesc pack, sau Xp Codec Pack Versiunea 2.3.2 disponibila chiar aici pe forum la adresa: http://pctroubleshooting.ro/index.php?showtopic=2546 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now