LuciaNNN. Posted August 7, 2019 Report Posted August 7, 2019 Salut, am si eu o problema cu funcția array_filtrer, mai exact am într-un array spații libere, ex: Array ( [0] => "valoare1" [1] => [2] => " valoare2" [3] => ); Cand folosesc funcția array_filtrer, imi elimină doar ultimul key (in exemplul de mai sus, 3) key-urile din mijloc rămânând acolo (precum in exemplul de mai sus, key-ul 1), se poate crea o rezolvare pentru acesta astfel încât să imi elimine orice key cu acel spațiu null? Array-ul l-am obținut dintr-un fisier .txt dupa ce i-am rescris unele părți din acesta, iar la sfârșit mi-a iesit o astfel de problemă... Filme: Click. Contact: Steam
Moderators Courage Posted August 8, 2019 Moderators Report Posted August 8, 2019 $arr = array_filter($arr, function($var){ return empty($var); }); Merge ok cu asta? 1
LuciaNNN. Posted August 8, 2019 Author Report Posted August 8, 2019 11 hours ago, Courage said: $arr = array_filter($arr, function($var){ return empty($var); }); Merge ok cu asta? Nu, mi-a returnat ultimul key (unul null) si pe restul le-a eliminat :)) returnarea se va face daca este diferit de empty :) P.S corect trebuia: $arr = array_filter($arr, function($var){ return !empty($var); }); Insa nu a functionat... Filme: Click. Contact: Steam
+Sn!k3rs Posted August 8, 2019 Report Posted August 8, 2019 $rezolvare = [ 0 => 'val1', 1 => false, 2 => "val2", 3 => null, 4 => '', 5 => '0', 6 => 0, 7 => '', ]; print_r(array_filter($rezolvare)); Quote 1
LuciaNNN. Posted August 8, 2019 Author Report Posted August 8, 2019 27 minutes ago, Sn!k3rs said: $rezolvare = [ 0 => 'val1', 1 => false, 2 => "val2", 3 => null, 4 => '', 5 => '0', 6 => 0, 7 => '', ]; print_r(array_filter($rezolvare)); Doar ce am spus ca in filtrare imi elimina doar ultimul key, anyway, am rezolvat. Problema nu era la array ci la modul cum am filtrat eu datele inainte de a ajunge in array. Dupa ce am verificat cu var_dump, am aflat ca nu erau nulle si ca ele contineau un string de 10 caractere (taguri html ce nu puteau fi afisate pe pagina web..)... Filme: Click. Contact: Steam
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now