+-coLd- Posted August 12, 2019 Report Posted August 12, 2019 Salut baietii , mi sa rupt mufa in care trebuie sa bagi castile in laptop si nu stiu cum se numeste , doresc sa comand piesa , ma poate ajuta cineva cum se numeste ? Multumesc . Cat mai urgent daca se poate , sunt doar pentru o saptamana in romania .
mr.seth Posted August 12, 2019 Report Posted August 12, 2019 Daca te referi la slot-ul unde intra castile, atunci e Headphone Jack (respectiv Jack slot). Din cate stiu eu, asa e. Eu l-am reparat in service si asa mi-a spus si dansul ca se numeste. Bafta
+-coLd- Posted August 13, 2019 Author Report Posted August 13, 2019 tocmai am aflat ca se gaseste foarte greu asa ceva./
+dOc MFX Posted August 13, 2019 Report Posted August 13, 2019 Ia un adaptor cu conector usb si bagi capetele de la casti in adaptor WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+-coLd- Posted August 13, 2019 Author Report Posted August 13, 2019 6 hours ago, dOc MFX said: Ia un adaptor cu conector usb si bagi capetele de la casti in adaptor Buna idee , imi poti recomanda unul ?
+dOc MFX Posted August 13, 2019 Report Posted August 13, 2019 https://www.cel.ro/adaptoare/adaptor-oem-usb-2-0-pentru-casti-si-microfon-3-5mm-argintiu-pNSc2NTUt-l/ 1 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now