Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Tema arata bine, dar gen 4Rw1xQx.png astea ar fii ok sa nu le lasi spatiu, aici la profil nu e pusa bine maintitle-ul AWXRWu9.png si la 4Eoxwif.png as pune o culoare mai apropriata de culoarea post-ului.
In rest totul e ok, ma intrebam daca te-ai inspirat de la tema Area-Games sau flatum :-?

Edited by shadyfx
  • Thanks 1

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted

Tema arata foarte bine dar sunt cateva chestii care nu sunt chiar atat de bine integrate.Spre ex:

- Culoarea este foarte stridenta, mereu va comenta cineva despre acest lucru.

- Acel arrow pe care l-ai pus pe before, e prea des, adica l-ai cam pus peste tot.

- Acum conteaza si responsive-ul temei, si intradevar pare o combinatie intre area-games si szablonet ( flatum )

• Thanks 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
9 hours ago, shadyfx said:

In rest totul e ok, ma intrebam daca te-ai inspirat de la tema Area-Games sau flatum :-?

6 hours ago, dOc MFX said:

Tema arata foarte bine dar sunt cateva chestii care nu sunt chiar atat de bine integrate.Spre ex:

- Culoarea este foarte stridenta, mereu va comenta cineva despre acest lucru.

- Acel arrow pe care l-ai pus pe before, e prea des, adica l-ai cam pus peste tot.

- Acum conteaza si responsive-ul temei, si intradevar pare o combinatie intre area-games si szablonet ( flatum )

Multumesc de pareri amandurora.

Am doar codul culorii de background de la Flatum, de la care am plecat cu celelalte elemente. Cat despre Area-Games, e acelasi stil care imi place si mie, probabil din acest motiv "seamana". La fel si pentru culoarea stridenta, sunt constient ca mereu va comenta cineva acest lucru, dar va comenta si daca ar fi alta culoare sau daca ar fi ceva mai mono. Niciodata nu poti sa multumesti pe toata lumea.

astea ar fii ok sa nu le lasi spatiu

Nu imi place cum se vede fara. E un simplu border folosit drept separator al categoriilor.

aici la profil nu e pusa bine maintitle-ul

Nu e inca gata tema, mai sunt destul de multe modificari de facut.

Posted
36 minutes ago, Julianxpp said:

sunt constient ca mereu va comenta cineva acest lucru, dar va comenta si daca ar fi alta culoare sau daca ar fi ceva mai mono. Niciodata nu poti sa multumesti pe toata lumea.

true and mood

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

• 3 months later...
Posted

Arata foarte frumos! Doar ca, culoare de la iconita de la categorii mi se pare ca nu se potriveste. Alb-ul acela cu acel albastru pus pe background-ul de la fa icon nu prea se potriveste, incearca sa pui negru in loc de acel alb sau un gri, cred ca ar arata mai bine!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.