Jump to content
  • 0

Question

Posted

Salutare, am o problema la sidebar, primele pluginuri din sidebar sunt ok, dar ultimele 3 sunt fixate in sidebar (nu le pot sterge, edita - cele cu punct - am pus cu cerc verde in poza sa se vada), dar singura problema nu e asta, cand dau sa editez sidebar-ul cele 3 (fixate) coboara foarte jos si apare un spatiu foarte mare in sidebar care este gol, iar o a 2-a problema ar fi ca nu mai pot adauga nimic in sidebar... adica adaug, imi arata ca e adaug si dupa ce dau finish editing nu apare nimic... daca intru din nou in meniul de la sidebar ceea ce am adaugat, a disparut...

Va las mai jos niste poze din care o sa va dati seama mai usor care este problema :)

https://imgur.com/a/yMaiYJ0

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
6 minutes ago, sp33ddinamo said:

Salutare, am o problema la sidebar, primele pluginuri din sidebar sunt ok, dar ultimele 3 sunt fixate in sidebar (nu le pot sterge, edita - cele cu punct - am pus cu cerc verde in poza sa se vada), dar singura problema nu e asta, cand dau sa editez sidebar-ul cele 3 (fixate) coboara foarte jos si apare un spatiu foarte mare in sidebar care este gol, iar o a 2-a problema ar fi ca nu mai pot adauga nimic in sidebar... adica adaug, imi arata ca e adaug si dupa ce dau finish editing nu apare nimic... daca intru din nou in meniul de la sidebar ceea ce am adaugat, a disparut...

Va las mai jos niste poze din care o sa va dati seama mai usor care este problema :)

https://imgur.com/a/yMaiYJ0

Lasa-mi un cont cu acces acp si te rezolv

• 0
Posted

Ma bucur enorm sa vad cand aveti probleme aparute dupa ce luati cu inspect element o tema, indiferent de autor ( aici pentru hateri ).In loc sa va reprofilati sa faceti cheta si sa luati un deflection, carbon sau orice alta tema de pe market va pretati la a fura teme.

Daca nu vezi nici nu este furata cum trebuie, sidebarul apare ca nefiind complet ( ul lipsa / li-uri lipsa de asemenea ).Daca folositi teme de pe net, macar sa aveti pe cineva sa va ajute sa le rezolvati bugurile.

:TrollTriste:

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.