+-coLd- Posted August 25, 2019 Report Posted August 25, 2019 Salut, am incercat sa modific forum icons font awesom pe deflection dar nu functioneaza . tin sa mentionez ca am trecut in custom css [data-forumid="5"] .fa-comments:before { content: "\f399"; } poate putin ajutor ce i care stiu . apreciez
0 +dOc MFX Posted August 25, 2019 Report Posted August 25, 2019 Asta pentru ca tu ai pus f399 care este inexistenta, cel putin eu nu il vad pe site. Incearc asa urci de aici o iconita : https://fontawesome.com/v4.7.0/cheatsheet/ WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
0 +-coLd- Posted August 25, 2019 Author Report Posted August 25, 2019 1 hour ago, dOc MFX said: Asta pentru ca tu ai pus f399 care este inexistenta, cel putin eu nu il vad pe site. Incearc asa urci de aici o iconita : https://fontawesome.com/v4.7.0/cheatsheet/ aceasi chestie . poate se modifica de altundeva ?
0 +dOc MFX Posted August 25, 2019 Report Posted August 25, 2019 Imposibil sa nu mearga, ori ai tu vreun plugin ce le dezactiveaza, ori ai imagine deja pusa peste si rescrie iconita, ori nu isi face forumul cum trebuie cache-ul.Lasa un cont cu acp si te ajut. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
0 +eternity Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 Ai o iconita setata de tine gen: scoate-o si ar trebui sa-ti mearga steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
0 +Sn!k3rs Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 pui [data-forumid="6"] .fa-comments:before { content: "\f1b9" !important; } 1
0 +-coLd- Posted August 27, 2019 Author Report Posted August 27, 2019 On 8/26/2019 at 2:36 PM, Sn!k3rs said: pui [data-forumid="6"] .fa-comments:before { content: "\f1b9" !important; } am reusit , merci snikers .
Question
+-coLd-
Salut, am incercat sa modific forum icons font awesom pe deflection dar nu functioneaza . tin sa mentionez ca am trecut in custom css
[data-forumid="5"] .fa-comments:before {
content: "\f399"; }
poate putin ajutor ce i care stiu . apreciez
6 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now