Jump to content

Sony Ericsson Pregateste Un Telefon De 8,1 Mpixeli


Cjb

Recommended Posts

Sony Ericsson a lasat sa-i scape pe internet detalii despre un super-telefon pe care il va lansa saptamana viitoare.

Este vorba, conform celor de la Unofficial Sony Ericcson blog, despre telefonul C905, nume de cod Shiho, un telefon din seria Cybershot, care pune accent pe functionalitatile legate de camera digitala.

Si ce camera digitala! Rezolutie de 8,1 Mpixeli, auto-focus, recunoastere de fete, stabilizare de imagine, reducerea efectului de ochi rosii, flash cu xenon si o functionalitate noua numita SmartContrast, ce tine probabil de calitatea imaginii. In plus, geotagging, deoarece telefonul include un receiver A-GPS, plus accelerometru incorporat, care permite comutarea automata a imaginii la inclinarea telefonului.

Ecranul se pare ca este unul de 2,4″ QVGA cu suprafata din sticla mineralizata, rezistenta la zgarieturi, iar telefonul dispune si de o iesire TV out Cable ITC-60, pentru vizualizarea imaginilor pe televizor.

Si lista continua, telefonul urmand sa fie primul de la Sony Ericsson care va include WiFi si suport pentru DLNA (Digital Living Network Alliance), un standard ce faciliteaza partajarea de content digital intr-o retea privata de echipamente si device-uri.

C905 este bineinteles un telefon 3G, cu suport pentru HSDPA, plus Bluetooth si USB 2.0. Telefonul este unul de tip slide-out, are dimensiuni de 104 x 49 x 18 (19.5) mm si va cantari destul de mult, 136 grame. C905 va fi lansat oficial pe 17 iunie, cand vom afla probabil mai multe amanunte, urmand sa fie disponibil comercial din ultimul trimesstru al anului.

se_c905_1.jpg

sursa:blitztech.ro

"Trec peste tine daca nu am incotro"

resizedimage.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.