Jump to content

Ie Beta 2


gaara_girl

Recommended Posts

Presedintele Microsoft, Bill Gates, a declarat ca lansarea celei de-a doua versiuni beta a Internet Explorer 8 va avea loc in luna august. Gates a spus ca IE8 Beta 8 va fi lansata in luna august iar versiuni in 20 de limbi vor fi disponibile o luna mai tarziu.

Saptamana trecuta, echipa de dezvoltatori a IE a anuntat ca urmatoarea versiune va fi lansata in al treilea trimestru al anului, deci oricand in intervalul iulie-septembrie. Dezvoltatorii i-au mai avertizat pe administratorii de site-uri si web designeri sa se pregateasca pentru beta prin adaugarea unui tag pentru compatibilitate care va permite utilizatorilor IE8 sa vizualizeze site-urile lor folosind standardele vechiului IE7.

IE 8 a fost lansat in varianta beta 1 in urma cu aproape trei luni, dar pana in prezent, Microsoft nu specificase o data tinta pentru a doua varianta.

Gates a vorbit despre doua dintre noile caracteristici ale browser-ului: Activities si Web Slices. Ambele caracteristici, cu care Microsoft s-a laudat de la prima beta, vor fi create de dezvoltator si nu de utilizator. Activities, un instrument mash-up la scara mica permite dezvoltatorilor sa indice cuvintele cheie selectate pentru utilizare one-button in alte servicii online, cum ar fi o cautarea unei licitatii pe eBay. Webslices, pe de alta parte, seamana cu caracteristicile Web Clip introduse in Safari cu sistemul de operare Mac X 10.5. Permite utilizatorilor sa subscrie la parti mai mici de continut dintr-un site.

Sursa: http://www.computerworld.ro/?page=node&id=14450

DOWNLOAD IE8 Beta 1: :link:

2uek0t1.jpg
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.