Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am aceasta problema dupa ce instalez ipb ul. L-am mai avut si inainte si nu imi facea problema asta (ma refer la acelasi webhost)

Asta e forumul: glorius.ro

Ma pot loga in admincp, sa vad members, calendar dar cand dau click pe a test forum nu mai functioneaza

Pagina nu funcționează

Momentan, glorius.ro nu poate procesa această solicitare.
HTTP ERROR 500

Cum as putea rezolva asta ? Ma chinui de vreo 2 zile :D Multumesc

• gaby changed the title to Eroare http 500 dupa instalarea IPB
Posted

Principalele cauze ale erorii 500 Internal Server Error sunt:

• erori de codare ale fisierului .htaccess;
  • pemisiuni incorecte pe fisierele;
  • depasirea numarului de fisiere si directoare permise de firma de gazduire pe contul tau;
  • depasirea limitei memoriei fizice/virtuale permise de firma de gazduire pe contul tau;

Vezi si ce gasesti prin Error Logs din CPanel.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Salut @gaby si multumesc de raspuns.

Eroarea asta imi da in error_log

[27-Oct-2019 21:02:14 UTC] PHP Fatal error:  Redefinition of parameter $forum_data in /home/gloriusr/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_forum.php on line 426
[27-Oct-2019 21:02:16 UTC] PHP Fatal error:  Redefinition of parameter $forum_data in /home/gloriusr/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_forum.php on line 426
[27-Oct-2019 21:16:17 UTC] PHP Fatal error:  Redefinition of parameter $forum_data in /home/gloriusr/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_forum.php on line 426

Edit: deci incredibil, dupa ce am incercat pe versiunile php 5.6 si 5.5, am zis sa dau si eu acum pe 5.5 sa vad daca functioneaza, si ghici ce, no problem.

Deci era ceva de la versiunea php.

Edited by Hozzakwaz
Posted

Era 5.6, dar nu ma asteptam sa faca figura asta.

Acum setat pe 5.5 pare in regula. Nu am mai patit asa ceva, de asta am apelat aici la voi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.