Jump to content

PHP - Session auto destroy (problem).

Recommended Posts

Posted

Salut, recent am urmarit un tutorial pe youtube despre crearea unui MVC, acesta nu mi-a oferit multe detalii in ce consta baza de date (nu exista un episod cu conectarea acestuia la o baza de date) asa ca am reusit intr-un fel sa il conectez la baza de date, insa m-am lovit de o problema... am folosit session_start, am create o sesiune pentru login, aceasta s-a salvat, ar dupa un refresh s-a sters. Observand acest lucru, am mai adaugat si ob_start (avand in vedere ca am mai avut astfel de probleme in trecut cu sesiunea, iar asta m-a ajutat sa trec peste) am creat din nou sesiunea, iar dupa refresh acelasi lucru s-a intamplat.

Am incercat sa mut session_start in diverse pagina insa acelasi lucru se intampla... ma puteti ajuta?

Aici aveti modelul MVC pe care l-am folosit.. ceva idei pentru a impiedica pierderea sesiunii?

https://github.com/luciannn98/MVC

Filme: Click.

• Moderators
Posted

Salut.

session_start() unde este apelat? Ar trebui sa fie pe orice pagina intra utilizatorul.

Si sesiunea cum ai stocat-o?

Pe alte browsere se comporta la fel?

Posted
1 hour ago, Courage said:

Salut.

session_start() unde este apelat? Ar trebui sa fie pe orice pagina intra utilizatorul.

Si sesiunea cum ai stocat-o?

Pe alte browsere se comporta la fel?

"session_start() unde este apelat?" session_start se afla în public/index.php

"Ar trebui sa fie pe orice pagina intra utilizatorul." asta știu și eu, doar ca nu funcționează. 

"Si sesiunea cum ai stocat-o?" denumind-o ca pe o variabila $_SESSION['name'] = 'x', după inițiere dau refresh și dispare. 

"Pe alte browsere se comporta la fel?" am testat doar pe Chrome. 

Filme: Click.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.