r o b e r t - Posted November 21, 2019 Report Posted November 21, 2019 Salutare! Mi-am instalat platforma 3.4.6 si 3.4.9, am completat datele necesare iar dupa ce s-a instalat platforma, contul meu de administrator pe care l-am facut in instalarea platformei, nu s-a creat. Asadar, primul topic facut de platforma acela cu 'welcome' este create de 'Guest' iar primul user inregistrat, tot 'Guest' este. Dovada: link here Cum imi pot da acces-ul pe care trebuie sa-l am?
DeNyS. Posted November 21, 2019 Report Posted November 21, 2019 Intri in phpMyAdmin si cauti acel un table care se termina sau contine "user". Dupa aia creezi un table nou si iti setezi la group numarul '4', care este grupul initial de la admin.
Ștefan A. Posted November 22, 2019 Report Posted November 22, 2019 15 hours ago, DeNyS. said: Intri in phpMyAdmin si cauti acel un table care se termina sau contine "user". Dupa aia creezi un table nou si iti setezi la group numarul '4', care este grupul initial de la admin. trebuie să îşi facă cont pe forum că parola e criptată. Şi nu poate să îşi facă cont că nu mai e suportat vechiul recaptcha cu care vine preconfigurat IPB 3. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
r o b e r t - Posted November 22, 2019 Author Report Posted November 22, 2019 3 hours ago, Alex6ndru said: trebuie să îşi facă cont pe forum că parola e criptată. Şi nu poate să îşi facă cont că nu mai e suportat vechiul recaptcha cu care vine preconfigurat IPB 3. exact.
Ștefan A. Posted November 22, 2019 Report Posted November 22, 2019 Foloseste tabelul pe care ti l-am atasat. Ii dai import in phpmyadmin. Username: admin Parola: admin Te loghezi in ACP, scoti recaptcha si iti faci cont. Oricum, nu stiu de ce ai mai folosi IPB 3 in aproape 2020. members.zip Implementează LGSL în descrierea categoriilor
r o b e r t - Posted November 22, 2019 Author Report Posted November 22, 2019 2 minutes ago, Alex6ndru said: Foloseste tabelul pe care ti l-am atasat. Ii dai import in phpmyadmin. Username: admin Parola: admin Te loghezi in ACP, scoti recaptcha si iti faci cont. Oricum, nu stiu de ce ai mai folosi IPB 3 in aproape 2020. members.zip 2.02 kB · 0 downloads deorece cand am instalat si acum versiunea 4.4.6, imi da eroarea asta https://imgur.com/kbJjQUA am pus members in baza de date, iar acum cand dau sa ma loghez imi apare urmatoarea eroare: Sorry, you don't have permission for that! [#10193] We encountered a problem processing your login request. Please try again.
Ștefan A. Posted November 22, 2019 Report Posted November 22, 2019 I-am instalat eu platforma (4.4.8). Era de la versiunea de php. 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now