Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Mi-am instalat platforma 3.4.6 si 3.4.9, am completat datele necesare iar dupa ce s-a instalat platforma, contul meu de administrator pe care l-am facut in instalarea platformei, nu s-a creat. Asadar, primul topic facut de platforma acela cu 'welcome' este create de 'Guest' iar primul user inregistrat, tot 'Guest' este.

Dovada: link here

Cum imi pot da acces-ul pe care trebuie sa-l am?

Posted

Intri in phpMyAdmin si cauti acel un table care se termina sau contine "user". Dupa aia creezi un table nou si iti setezi la group numarul '4', care este grupul initial de la admin.

Posted
15 hours ago, DeNyS. said:

Intri in phpMyAdmin si cauti acel un table care se termina sau contine "user". Dupa aia creezi un table nou si iti setezi la group numarul '4', care este grupul initial de la admin.

trebuie să îşi facă cont pe forum că parola e criptată. Şi nu poate să îşi facă cont că nu mai e suportat vechiul recaptcha cu care vine preconfigurat IPB 3.

Posted
2 minutes ago, Alex6ndru said:

Foloseste tabelul pe care ti l-am atasat. Ii dai import in phpmyadmin.

Username: admin
Parola: admin

Te loghezi in ACP, scoti recaptcha si iti faci cont.

Oricum, nu stiu de ce ai mai folosi IPB 3 in aproape 2020.

members.zip 2.02 kB · 0 downloads

deorece cand am instalat si acum versiunea 4.4.6, imi da eroarea asta

https://imgur.com/kbJjQUA

am pus members in baza de date, iar acum cand dau sa ma loghez imi apare urmatoarea eroare:

Sorry, you don't have permission for that!

[#10193]
We encountered a problem processing your login request. Please try again.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.