Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut !

Am un router wireless de la digi in care intra de asemenea fibra optica nu ma prea pricep sa vorbesc in termeni stiintifici. Sunt multumit de aria de acoperire a wireless-ului problema mea este alta , sunt jucator de FIFA iar experientele in joc online sunt foarte proaste delayul este foarte mare , as vrea sa setez acel router de la digi pe post de modem si sa achizitionez un router separat pentru conexiunea mea cu fir pt PC / XBOX / PS4 in special.

Credeti ca la achizitionarea unui router bun pot regla aceasta problema cu delay-ul ? Credeti ca poate fi din cauza aparatului lor ? Mai mentionez ca viteza la internet merge bine iar ping nu am niciodata pe SpeedTest , sunt foarte nemultumit de experientele online si nu mai stiu ce sa fac ca sa remediez problema.

As mai fi interesat si cum se poate seta acel router de la digi pe post de modem si celalalt router langa el , acum am acel router de la digi conectat la un Switch care merge in fiecare incapere la priza separata. Prizele nu sunt folosite in timp ce eu joc niciodata , de la Wi-Fi deconectez pe toata lumea , sunt doar eu pe retea si la orice ora si la 3-4 dimineata cand altora le merge brici eu tot am delay. Am incercat si fara acel switch direct din aparatul lor doar PC sau doar XBOX-ul , acceasi experienta urata.

Orice parere si orice ajutor este binevenit , va multumesc !

Edited by Martzy21x

• gaby changed the title to Problema conexiune router Digi - Xbox

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.