Jump to content

Recommended Posts

Posted

V-at dorit un motor de cautare si nu ati avut ocazia sau cunostintele sa creati un asemenea script ?

De acum va puteti crea propriul motor de cautare cu ajutorul Mihalism Web Search Engine Script.

Acest script se poate customiza dupa bunul plac si nu foloseste resurse de la Google.

Deci daca vreti sa dati jos sau sa ajungeti preacunoscutul motor de cautare Google (joke :D) incercati acest script.

mihalismsearchengine.png

Demo webiste: www.mihalismsearch.com

Download: :link: sau :link:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Interesant :-? Chiar foarte interesant , mi-am luat si eu scirpt-ul am umblat pe acolo si cand voi avea timp imi fac face un cont pe LX si voi pune ce am creat pe acolo mai bine zis ce am modificat.LS :)) LoLeK Search :))

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 7 months later...
Posted

Nu este vorba de host ci de baza de date a script-ului care nu mai exista in caz ca nu ati observat acest script avea o baza xml de date care este down la fel ca si site-ul celor care l-au creat :) so... that`s why it won`t work... :((

• 2 years later...
  • 7 months later...
  • 3 years later...
  • gaby changed the title to Script gratuit pentru motor de cautare
  • gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.