Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună.Pentru prima dată incerc si eu sa gasesc un raspuns si sper ca acest site sa ma ajute si imi cer scuze daca nu pun intrebarea unde trebuie.De curând mi-am cumpărat o placa video nvidia GEFORCE GTX 1070 Ti,este mana a doua dar încă un an garanție.Am luat-o pentru jocuri puternice si VR pe viitor. Am dat o sumă frumușică pe ea ,dar nu sunt sigur daca placa este vinovată. Imi merge ok pe unele jocuri cum ar fi "Fornite", "Detroit become human", insa la un joculet precum "the witness" după maxim un minut se dă restart la calculator.Am placa de baza " P6T SE" ,24 ram,procesor i7 920,sursa 600w.Va rog din suflet sa ma ajutati in rezolvarea problemei, ca nu stiu ce sa mai fac. Astept un raspuns. Va multumesc!

Posted

Sursa e prea slaba - i7 920 consuma singur cand e in stand-by (nefolosit) vreo 130W. Pe configuratia ta, ai avea nevoie de un minim de 750W pe sursa. GTX 1070Ti cam papa curent destul de mult. Sau poti incerca ceva de calitate, un minim de 600W dar cu certificari 80+ Silver

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.