Jump to content

Question

Posted

Salutare, am descarcat un hook cu Server List de pe invison-virus, l-am instalat iar cand dau sa adaug un server imi apare urmatoarea eroare:

Error: Undefined constant 'IPS\HTMLENTITIES' (0)
#0 /home/playhard/domains/playhard.ro/public_html/forum/system/Dispatcher/Controller.php(85): IPS\serverlist\modules\admin\serverlist\_manage->manageServer()
#1 /home/playhard/domains/playhard.ro/public_html/forum/applications/serverlist/modules/admin/serverlist/manage.php(24): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#2 /home/playhard/domains/playhard.ro/public_html/forum/system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\serverlist\modules\admin\serverlist\_manage->execute()
#3 /home/playhard/domains/playhard.ro/public_html/forum/admin/index.php(14): IPS\_Dispatcher->run()
#4 {main}

care este rezolvarea?

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Sterge plugin-ul de pe forum, deschide fisierul xml cu un editor de text, si dai un search and replace la 

htmlentities(

cu

\htmlentities(

Si dupa, reinstaleaza.

In versiunile mai noi functiile php de baza trebuie folosite cu un "\" in fata cand folosesteti namespace, cum face IPS, ca sa stie unde sa caute functia. 

Pentru curiosi https://www.php.net/manual/en/language.namespaces.global.php

• 0
Posted
On 2/9/2020 at 11:58 AM, Portocala said:

Sterge plugin-ul de pe forum, deschide fisierul xml cu un editor de text, si dai un search and replace la 

htmlentities(

cu

\htmlentities(

Si dupa, reinstaleaza.

In versiunile mai noi functiile php de baza trebuie folosite cu un "\" in fata cand folosesteti namespace, cum face IPS, ca sa stie unde sa caute functia. 

Pentru curiosi https://www.php.net/manual/en/language.namespaces.global.php

nu exista nici-un fisier .xml

serverlist-ul vine intr-un format .tar iar acolo are foldere dar in nici-un caz fisier .xml

• 0
Posted
34 minutes ago, Portocala said:

Well, nu ai mentionat nici unde ca e vorba de o aplicatie, in cazul asta fa ce am zis cu fisierele .php din arhiva.

nu-i dau de cap. imi poti trimite tu o arhiva deja facuta cu serverlist-ul? te rog.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.