Jump to content

Recommended Posts

Posted

Indexul acela este creat de PuffySticks pt comunitatea BlueGame, vad ca deja tot mai multi il copiati. Indexu a costat 100 euro, macar copyright-ul sa il lasati daca tot copiati, csgoromania.ro ati inchis ca nu aveati licenta la forum. ;)

Posted
9 minutes ago, Rpunct. said:

Indexul acela este creat de PuffySticks pt comunitatea BlueGame, vad ca deja tot mai multi il copiati. Indexu a costat 100 euro, macar copyright-ul sa il lasati daca tot copiati, csgoromania.ro ati inchis ca nu aveati licenta la forum. ;)

Stai tu calm ca nu este furat de la ei, cum a zis si sn!kers, este inspirat, cat despre licenta toti ne deschidem comunitate fara licenta (pentru ca pe viitor poate nu o sa le mai vedem rostul). In loc sa stai sa aduci argumente nevalide mai bine ai da vro sugestie sa pot imbunatatii indexul daca tot despre el ai adus vorba. Multumesc!

Si totusi, vreau sa te readuc la topic, este vorba de nexs.ro nu csgoromania

• Like 1

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

• 1 month later...
Posted

Sincer nu prea ai la ce sa iti dai cu parerea : categoriile nu sunt terminate , albastrul ala imi cam strica ochii de la icons..

• Thanks 1

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted
On 4/17/2020 at 10:04 PM, Ezel.LCS said:

Sincer nu prea ai la ce sa iti dai cu parerea : categoriile nu sunt terminate , albastrul ala imi cam strica ochii de la icons..

O sa schimbam design-ul cand imi revin, multumesc de parerea sincera.

Posted
3 hours ago, localhost said:

Nimic deosebit, totul este cam ce este si pe celelalte 100 de comunitati... Puteti lucra la ceva real si deosebit...

Succes!

Pot zice ca urmatorul update este unul promitator din partea mea. Multumim!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.