Jump to content

F305 De La Sony Ericsson


Recommended Posts

F305 de la Sony Ericsson este primul telefon dintr-o gama care pune jocul si divertismentul in centrul atentiei, cu ajutorul optiunii de Motion Gaming, prin intermediul careia utilizatorii pot controla jocul cu o simpla miscare a telefonului. Pe langa aceasta, ecranul orizontal si tastele dedicate ofera mai mult control asupra jocului.

Creat special pentru tineri, noul F305 de la Sony Ericsson permite utilizatorilor sa controleze jocurile printr-o simpla miscare a incheieturii sau a bratului, cu ajutorul optiunii Motion Gaming. Dotat cu cea mai recenta tehnologie in materie de senzori de miscare, F305 este primul telefon din aceasta gama dedicata jocului si divertismentului.

Prevazut cu difuzoare stereo si cu un ecran de 5 cm, F305 este un telefon dedicat pasionatilor de jocuri. Pretul de referinta al acestui model este cuprins intre 150 si 180 euro.

Pentru a spori placerea jocului, F305 este acum disponibil impreuna cu un accesoriu foarte util, Power Pack CPP-100, prin intermediul caruia bateria se poate incarca rapid pentru a prelungi durata jocului.

Noul telefon de la Sony Ericsson, F305, este insa mai mult decat un accesoriu pentru jocuri. F305 include o camera de 2.0 megapixeli, Bluetooth, Memory Stick Micro (M2) si un design pe care il poti schimba cu ajutorul celor doua carcase incluse in pachetul de baza.

2qweo2b.jpg

Sursa: pcworld.ro

2uek0t1.jpg
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.