- 0
Sarcinile mentenanță nu rulează
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
Question
r o b e r t -
Am primit aceasta notificare in ACP, astazi.
Sarcinile mentenanță nu rulează Sarcinile mentenanță de rutină sunt executate după cum accesează utilizatorii situl dar se pare că traficul către comunitatea ta nu este suficient pentru a rula aceste sarcini la timp. Asta va cauza daune semnificative comunității tale dacă nu este rezolvată. Este recomandat să setezi un cron sau un serviciu web astfel ca aceste sarcini pot fi rulate chiar și atunci când nu este trafic deloc pe comunitatea ta.
Si am dat sa folosesc CRON dar nu stiu unde sa adaug acele setari.
Folosește cron (Recomandat) Dacă poți seta cron-uri pe serverul tău web, serverul poate rula aceste sarcini. Asta este mai sigur și astfel este recomandat dacă e posibil pe serverul tău. Când această setare este activată TREBUIE să te asiguri că ai setat corect cron-ul. Dacă această setare este activată dar nici un cron nu este setat va cauza daune semnificative site-ului tău. Ar trebui să setezi un cron pentru a rula următoarea comandă la fiecare minut: /opt/alt/php72/usr/bin/php -d memory_limit=-1 -d max_execution_time=0 /home2/playhar5/public_html/forum/applications/core/interface/task/task.php c49278c27e34c7d79ce28fb8d5d93480
2 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now