Vreau sa iau un fel de "iconite animate" de pe un forum .. (tin sa mentionez ca am incercat in toate modurile posibile si neposibile) , daca le pun la mine devin STATICE , adica nu sunt animate..
Nu , nu e de la versiunea IPS sau TEMA , pentru ca imi merge la doua dintre ele adica la "PREMIUM" si la "MODERATOR" Dar la restul nu ..
Credeti ca m-ati putea ajuta ? Sa-mi aratati un exemplu Ce sa pun la setarile gradului ? , Ca sa fie iconita animata?
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
Question
k1daioh
Salut , problema vine asa :
Vreau sa iau un fel de "iconite animate" de pe un forum .. (tin sa mentionez ca am incercat in toate modurile posibile si neposibile) , daca le pun la mine devin STATICE , adica nu sunt animate..
Nu , nu e de la versiunea IPS sau TEMA , pentru ca imi merge la doua dintre ele adica la "PREMIUM" si la "MODERATOR" Dar la restul nu ..
Credeti ca m-ati putea ajuta ? Sa-mi aratati un exemplu Ce sa pun la setarile gradului ? , Ca sa fie iconita animata?
Link Forum Click
Tin sa mentionez ca este vorba de ICONITELE LA GRADE , CELE DE JOS DE LA LEGENDA.
Multumesc anticipat.
3 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now