DarkElite Posted April 28, 2020 Report Posted April 28, 2020 Salutare , Recent ( 27 Aprilie 2020 ) am deschis comunitatea uCore România , domeniul din cate stiu a mai fost folosit prin 2016-2017 cateva luni , aproximativ 2 sau 3 , prin urmare am deschis acest proiect , sincer l-am deschis pentru ca am vazut ca multi copii care abea au buletin isi deschid comunitati si se cred "zeii" si am zis sa le arat cum e cu adevarat o comunitate calumea . comunitatea este bazata pe platforma IP.Board 3 , stiu ca majoritatea o sa ma criticati pentru asta si o sa ziceti "ba de ce nu folosesti IPS ca toti folosesc IPS ... " sau altele de genul , dar eu sincer ma simt mai comod pe IPB 3 . Tema forumului este una luata de pe internet si editata in multe parti pentru a ii oferi o vedere vizuala mai placuta . Index-ul comunitati este unic prin romania , si parerea mea este ca este unul decent si modern , oricum astept pareri despre el si daca ar fi sa mai fac modificari sau altele . Astept parerea voastra sincera si daca aveti sa-mi oferiti sfaturi sau recomandari pentru anumite modificari . Website-ul este : www.ucore.ro P.S. Am revenit cu topic nou pentru ca am rezolvat problema cu Logi-ul
+eternity Posted April 28, 2020 Report Posted April 28, 2020 sa rezolvi asta: Faza cu indexul, cred ca prin unic te-ai referit la anunturi si din cate stiam a fost si pe devilzone (nu-s sigur, nu zic ca ai copiat/inspirat), nu vad nimic "unic" la index r cam la fel si oriunde. In rest nimic, succes cu comunitatea. steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
DarkElite Posted April 28, 2020 Author Report Posted April 28, 2020 Nu cred ca acest index a fost pe devilzone , pentru ca l-am cumparat de pe themeforest .. Si este postat doar din aceasta luna ... deci ...
+eternity Posted April 28, 2020 Report Posted April 28, 2020 1 hour ago, DarkElite said: Nu cred ca acest index a fost pe devilzone , pentru ca l-am cumparat de pe themeforest .. Si este postat doar din aceasta luna ... deci ... nu am zis ca a avut acelas ci am zis de idea cu "anunturile" steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
+Daniel H. Posted April 28, 2020 Report Posted April 28, 2020 E interesant ca ai pastrat acelasi design dar faza cu comunitatile de "Gaming" a apus pe la sfarsitul lui 2018. Nu merita sa incepi proiecte noi fiindca nu vei avea nici un profit. Daca o faci din pasiune tot respectul si bafta cu forumul.
DarkElite Posted April 28, 2020 Author Report Posted April 28, 2020 37 minutes ago, Hîra said: E interesant ca ai pastrat acelasi design dar faza cu comunitatile de "Gaming" a apus pe la sfarsitul lui 2018. Nu merita sa incepi proiecte noi fiindca nu vei avea nici un profit. Daca o faci din pasiune tot respectul si bafta cu forumul. Sincer din placere o fac ... ca stiu ca nu am nimic de castigat... 3 hours ago, sharosky said: nu am zis ca a avut acelas ci am zis de idea cu "anunturile" Am inteles
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now