Jump to content

Recommended Posts

Posted

In timp ce imi luam niste date de pe net a inceput sami apara jos in dreapta desktop-ului o eroare din yahoo messenger.La inceput nu prea l-am luat in seama,trecand cu vederea...dupa cateva minute am instalat un drive si a trebuit sa dau restart la pc...cand l-am restartat mi-a aparut eroare asta: A disk read error occured.Press Ctrl+Alt+Del to restart.

Spuneti-mi de la ce ar putea fi si ce as putea face...

Am incercat sa-l formatez,introduc cd,apas o tasta si imi apare mesajul:Setup is ispecting.... dupa care ramane negru ecranul si nu mai face nimic...

Posted

Intra si tu in BIOS si vezi daca iti mai detecteaza HDD-ul. Verifica si cablul de date, daca e bine conectat, si cablul lui de alimentare.

Daca nu il vezi in BIOS, ori ai mari probleme cu HDD-ul, ori s-a intamplat ceva cu controller-ul IDE sau SATA la care e conectat discul.

Am avut o problema asemanatoare cu un disc conectat pe SATA, nu mai puteam sa fac nimic cu el. Si am schimbat cablul SATA si s-a rezolvat problema.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.