Jump to content
  • 0

Question

Posted

Salut, as vrea sa stiu si eu cum pot sa modific ca atunci cand un forum este necitit sa fie la vedere, gen sa se coloreze iconita. Pe tema de o folosesc eu iconita ramane la fel, nu i se schimba nimic. Folosesc IPB 4.4.x si tema lui dOc, Eligius sau ceva de genu.

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
3 hours ago, AdrianJrr said:

Scuze, dar de ce as cumpara o tema care este free? Daca vrei sa ma ajuti, bine, daca nu, esti liber sa pleci.

:AreYouSerious: Romania, de ce sa platesc munca omului cand o pot folosii pe gratis.Tema este free pentru ca si persoanele ca tine considera ca noi, cei care facem aceste teme nu meritam sa primim rasplata pentru munca depusa.Oricum promit ca daca aflu forumul va fi dat jos si domeniul suspendat, prin DMCA.

De obicei va las in pace, dar vad ca mai aveti si tupeu :)

• Like 3

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• 0
Posted

Daca vrei ajutor la modificarea temei lui @dOc MFX ar trebui sa platesti tema sa beneficiezi de el. PCTroubleshooting nu incurajeaza pirateria.
Din moment ce nu ai cumparat tema nu avem cum sa te ajutam.

Obligatiile utilizatorilor inregistrati:

4. Este complet interzisa postarea mesajelor de tip warez/crack sau a site-urilor ce afiseaza acest lucru;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.