Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut am decis pana la urma sa inchid temporar proiectul cu godom.ro/world   si am deschis un  nou proiect care va dura(indiferent de gura lumii)   este vorba de o comunitate bazata pe gaming  resurse tutoriale  si toate cele  

Suntem o echipa de 5 oameni  toti +16     

Detinem

2 servere de Counter-Strike 1,6 

1 Server MIX

Si un server de TeamSpeak

Va asteptam cu o parere  cu un cont  sa  ne petrecem timpul impreuna pe serverele de cs si teamspeak  oricine este bine venit   ai nevoie de un canal pe team speak ? ok ti-l facem , vrei un subdomeniu ? ok iti vom oferi   dns, categorii pe forum  .  Daca ai nevoie de ajutor vino si noi vom incerca sa facem tot posibilul sa te ajutam . 

---GODOM ROMANIA  Forum : www.godom.ro/forum 

Posted

Chestia aia la iconite e extrem de fumata. Arata ingrozitor.

Nu e nimic special la comunitatea voastra. e exact ca cele de prin 2016 cu ipb 3....

Macar lasati acces oamenilor sa vada ce oferiti inainte sa si faca cont (asa mi s ar parea okey) fiindca nu atrageti nimic cu treaba asa

În rest GL

• gaby changed the title to Feedback pentru forum Godom
Posted

Ai furat index-ul usp (eu acolo l-am văzut prima oară, nu știu dacă și ei s-au inspirat).

Ai omorât gradele alea, de ce ai face așa ceva la ele? 

Sunt multe minusuri. Încearcă ceva cu o temă simplă la început, nu mai pune teme făcute de polonezi sau mongolezi, scoate efectele alea, reorganizează tot forumul, pune un redirect dacă nu ai index (mai bine decât să-l furi) și succes.

Calitatea logo-ului nu o comentez, din index oferi informații false (1000 membri unde? Ai 36 pe forum la momentul actual)

L.E.: Îmi place avatarul tău https://godom.ro/forum/index.php?/profile/1-ragnarok/ =))))))

ECILA.RO gaming network

Posted

am crezut ca este revelionul cand am intrat la voi acolo :))

stiu ca index-ul este luat de pe usp.ro

tema in nici un caz nu este creata de voi   ..

va lipseste si licenta …

nimic de lunga durata , bafta cu proiectul ..  

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.