Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, probabil este destul de clar din titlu. Chiar mă mir că nu am deschis topic despre pro-gamers aici, am trăit în minciună :))

PRO-GAMERS.RO links

Momentan pe forum avem Deflection, am ales ceva clasic.
În trecut pe forum au fost versiuni ale mai multor teme făcute de @Craze sub marca drawwwn (teme deja cunoscute pe internet.. :)))

Ce vreau eu? Păreri, sugestii, dați un ochi din plictiseală sau din curiozitate. 😛

ECILA.RO gaming network

Posted

imi place , classic , limba acolo jos , frumos !  

din pacate nici voi nu detineti licenta . 

pe viitor poate luati si licenta ! 

bafta cu proiectul . 

Posted

Îți spun din start că nu-mi place, tema este mult prea simplă, nu deții nici tu licență, nu văd nimic special, nu mă atrage absolut nimic de pe forum. Mai ai de lucru!

• Downvote 2
Posted
2 hours ago, -coLd- said:

imi place , classic , limba acolo jos , frumos !  

din pacate nici voi nu detineti licenta . 

pe viitor poate luati si licenta ! 

bafta cu proiectul . 

Tema este provizorie, cel mai probabil. Vedem pe viitor ce facem.

Mersi.

ECILA.RO gaming network

• 2 weeks later...
Posted
25 minutes ago, Sn!k3rs said:

Tema e poloneza, pana si descrierea de la logo a fost copiata si tradusa in Romana ( https://i.imgur.com/X7oblzB.png ) si este foarte ingramadita,inlocul vostru as alege un deflection clear.

De descriere te pot asigura că nu este (am crezut ca zici de footer), nu cunosc comunitatea respectivă (de unde ai arătat tu meniu), poate o să vină craze să-ți zică mai multe pentru că eu am intrat mai târziu pe tema 
Mulțumim de feedback! :)

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted
On 5/19/2020 at 8:36 PM, Sn!k3rs said:

Tema e poloneza, pana si descrierea de la logo a fost copiata si tradusa in Romana ( https://i.imgur.com/X7oblzB.png ) si este foarte ingramadita,inlocul vostru as alege un deflection clear.

Tema e facuta de drawwwn, e o tema noua. Pana acum pro-gamers a avut deflection (o poti seta din footer).

Multumim ca ne-ai adus la cunostinta.

ECILA.RO gaming network

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.