Jump to content

Android 11: Previzualizare dezvoltator


COOLPIX

Recommended Posts

Cea mai recentă previzualizare a Android 11 lansată recent, cu unele funcționalități noi, pe lângă corecțiile pe care le aduc în general lansările de previzualizare.

Îmbunătățirile de depanare

Prinderea problemelor din lumea reală poate fi dificilă, cu dispozitive și situații care variază mult de la ceea ce aveți la dispoziție pentru testarea dezvoltatorilor. Este util să puteți obține mai multe informații despre prăbușiri și probleme în teren, în care apar aceste probleme.

Există câteva îmbunătățiri în Android 11 care ar trebui să vă ajute. În primul rând, este o nouă API pentru interogarea informațiilor despre motivele pentru care aplicația a ieșit,

ActivityManager.getHistoricalProcessExitReasons()

De asemenea, pentru dezvoltatorii NDK, Android 11 oferă GWP-ASan, o bibliotecă cu funcții reduse care ajută la urmărirea problemelor de memorie pe dispozitivele utilizatorului, făcând mai ușor să surprindeți aceste probleme greu de prins în domeniu. Îl folosim deja pentru bibliotecile platformelor; acum îl puteți activa pentru aplicația dvs.

Debugging wireless

În aceste zile de incertitudine, prețuim acele lucruri din viață de care putem depinde. Ca să nu ai niciodată suficiente porturi USB pentru toate lucrurile de care avem nevoie pentru a ne conecta la mașina noastră.

Acesta este motivul pentru care noua caracteristică de depanare fără fir ar trebui să fie un plus bun pentru toată caseta de instrumente a dezvoltatorilor Android. Deocamdată, puteți accesa această nouă facilitate prin linia de comandă, dar așteptați îmbunătățiri viitoare, deoarece se continuă lucrul la aceasta.

1*BLzP2RpCQfRp-eDgQjAPzg.png

Instalare APB Incremental APK

Ca parte a eforturilor de a îmbunătăți dezvoltarea jocurilor Android, a fost adaugat un nou instrument pentru a face apăsarea APK-urilor mari mult mai rapid (până la 10x!). Procesul implică semnarea aplicației cu o nouă schemă de semnături APK și folosirea unui instrument actualizat pentru linia de comandă ADB. De asemenea, rețineți că acest lucru funcționează doar pe dispozitivele Pixel4 / 4XL, de vreme ce a necesitat modificări ale sistemului de fișiere la nivel de dispozitiv, dar capabilitatea va fi disponibilă cu toate dispozitivele noi care se lansează cu Android 11.

Auditul accesului la date

Android 11 adaugă, de asemenea, posibilitatea de a verifica accesul la date private din aplicația dvs. Acum aplicația dvs. poate vedea când accesează (sau poate bibliotecile de care depinde) datele care necesită permisiunea utilizatorului. Această API este utilă dacă aveți o aplicație foarte mare sau utilizați biblioteci terțe și trebuie să înțelegeți mai bine modul în care sunt accesate datele, fie prin design, fie pe neașteptate.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.