Jump to content

Sony intenționează să introducă „o linie convingătoare de titluri” pentru PS5


COOLPIX

Recommended Posts

Ce trebuie sa stii

Sony a ținut întâlnirea sa de strategie corporativă pentru 2020.
În cadrul întâlnirii, Sony a anunțat că PlayStation Now a trecut de 2,2 milioane de abonați.
De asemenea, Sony a declarat că va dezvălui în curând "o gamă convingătoare de joc" pentru PlayStation 5.
PlayStation 5 este încă programat în Holiday 2020.

Astăzi, Sony a organizat reuniunea sa de strategie corporativă pentru 2020 și există câteva note interesante special pentru divizia PlayStation. Pentru început, PlayStation Now (PS Now), serviciul de abonare la jocuri de nor Sony, a ajuns la 2,2 milioane de abonați începând cu aprilie 2020. CEO-ul Sony, Kenichiro Yoshida, a declarat că această creștere se datorează în principal „schimbării prețului și consolidării catalogului nostru de jocuri, inclusiv a adăugarea multor titluri AAA. "

PS Now a declarat anterior 700.000 de abonați în martie 2019, lovind 1 milion de abonați în septembrie 2019, după scăderea prețului și mai multe jocuri premium, cum ar fi God of War, pentru o perioadă limitată de timp.

Deși nu a fost acordat un interval de timp, Yoshida a menționat, de asemenea, că vom vedea jocurile PlayStation 5 în curând, spunând că „Jocurile pentru PS5 care oferă această nouă experiență de joc sunt realizate atât de dezvoltatorii de la prima parte cât și de cea de a treia parte și intenționăm să introducem o convingere convingătoare alinierea titlurilor în curând. "

Până acum nu au fost prea multe noutăți despre jocurile PlayStation 5, cu o singură consolă exclusivă, Godfall, confirmată. Recent, PlayStation a distribuit noul brand pentru jocuri exclusive PlayStation 5 care vor începe la sfârșitul acestui an. De asemenea, PlayStation s-a asociat cu Epic Games pentru a debuta 9 minute de filmări Unreal Engine 5, cu CEO-ul Epic Tim Sweeney referindu-se la consolă drept „absolut fenomenal”. Se pare că PlayStation 5 va avea o lansare mai mică decât PlayStation 4 și este totuși programată să ajungă cândva în Holiday 2020.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.