DMX Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 New Forum : www.RomanianIT.info ! Intrati si veti gasi multe chestii interesante: Tutoriale IT,securitate,domenii si hosting free,photoshop,programare,concursuri cu premii,Hardware and Software,discutii despre Sisteme de operare Desktop sau Server !Forumul are doar o singura saptamana de activitate sper sa va placa ! www.RomanianIT.info Va astept acolo !
gaby Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 nu e rau designul. in rest ce sa zic, iti mai trebuie continut, si promovare. Am mai spus-o, nu vad ca aceasta categorie s-ar numii, promoveaza-ti site-ul ... ci website review, de la review la promovare e ceva distanta. asta este al doilea topic cu tenta de reclama. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cristi T Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 e destul de dragut designul dar parca deranjeaza tot acel negru , parca e prea mult. ar trebui sa incerci sa umbli la icoanele subformurilor si parca si headerul merita ceva mai bun . ca idee generala e destul de ok , felicitari Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis
Madalin_Assul Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 New Forum : www.RomanianIT.info ! Intrati si veti gasi multe chestii interesante: Tutoriale IT,securitate,domenii si hosting free,photoshop,programare,concursuri cu premii,Hardware and Software,discutii despre Sisteme de operare Desktop sau Server !Forumul are doar o singura saptamana de activitate sper sa va placa ! www.RomanianIT.info Va astept acolo ! ← Noi modificari aduse forumului! In curand si altele
Sylver Cheetah 53 Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Rog toţi utilizatorii acestui forum să nu intre pe legătura propusă ?
Myky Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Sylver ai intrecut masura! Postezi pe toate forumurile ca nu te-am ajutat, mincinosule cum nu ai primit ajutor? Sa va explic cum sta treaba! Sylver este un copil needucat, nu are cei 7 ani de acasa. A venit de curand ca sa zic asa pe www.romanianit.info si a inceput sa jicneasca toti useri, oricum l-am lasat in plata lui! Pana la urma a inceput o cearta cu un VIP pe forum chiar in subiectului a inceput sa jicneasca acel VIP de pe www.romanianit.info si normal ca topicul a deviat prea mult de la subiect, a iesit cu jicniri grave si am fost nevoit sa`l mut la Off-Topic. Deci nu va mai luati dupa Sylver, deja a facut prea multe! Sylver te rog sa incetezi daca nu vrei sa ne suparam, eu atat iti zic nu cred ca noi ti-am gresit cu ceva sa ne faci de ras! Multumesc tuturor pentru intelegere
Sylver Cheetah 53 Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Nu e vorba de a gresi fata de mine sau fata de utilizatorul X... Aici discutam de principii, dar mi-e teama ca nu ai capacitatea de a pricepe vreodata asta. Daca eu sint needucat si "jicnesc" lumea... e bine. Agramatii chiar merita. Mai ales cind mai sunt si nesimtiti peste masura. "Profetia" mea s-a-mplinit, iar forumul acela mizer pare sa fi disparut. In consecinta, acest subiect nu prea isi mai are rostul. Buh-bye!
Norbert Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Chiar avem nevoie de drama ? Grow up ! ImiPlaceMuzica.com - Blog cu si despre muzica
gaby Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Haideti sa nu ne certam pentru un forum care nici macar nu mai exista. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts