Jump to content

Recommended Posts

Posted

New Forum : www.RomanianIT.info ! Intrati si veti gasi multe chestii interesante: Tutoriale IT,securitate,domenii si hosting free,photoshop,programare,concursuri cu premii,Hardware and Software,discutii despre Sisteme de operare Desktop sau Server !Forumul are doar o singura saptamana de activitate sper sa va placa ! www.RomanianIT.info Va astept acolo ! :)

Posted

nu e rau designul. in rest ce sa zic, iti mai trebuie continut, si promovare.

Am mai spus-o, nu vad ca aceasta categorie s-ar numii, promoveaza-ti site-ul :| ... ci website review, de la review la promovare e ceva distanta. asta este al doilea topic cu tenta de reclama.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

New Forum : www.RomanianIT.info ! Intrati si veti gasi multe chestii interesante: Tutoriale IT,securitate,domenii si hosting free,photoshop,programare,concursuri cu premii,Hardware and Software,discutii despre Sisteme de operare Desktop sau Server !Forumul are doar o singura saptamana de activitate sper sa va placa ! www.RomanianIT.info Va astept acolo !  :)

Noi modificari aduse forumului! In curand si altele :D

• 3 weeks later...
Posted

Sylver ai intrecut masura! Postezi pe toate forumurile ca nu te-am ajutat, mincinosule cum nu ai primit ajutor? Sa va explic cum sta treaba! Sylver este un copil needucat, nu are cei 7 ani de acasa. A venit de curand ca sa zic asa pe www.romanianit.info si a inceput sa jicneasca toti useri, oricum l-am lasat in plata lui! Pana la urma a inceput o cearta cu un VIP pe forum chiar in subiectului a inceput sa jicneasca acel VIP de pe www.romanianit.info si normal ca topicul a deviat prea mult de la subiect, a iesit cu jicniri grave si am fost nevoit sa`l mut la Off-Topic. Deci nu va mai luati dupa Sylver, deja a facut prea multe! Sylver te rog sa incetezi daca nu vrei sa ne suparam, eu atat iti zic nu cred ca noi ti-am gresit cu ceva sa ne faci de ras! Multumesc tuturor pentru intelegere

• 1 year later...
Posted

Nu e vorba de a gresi fata de mine sau fata de utilizatorul X... Aici discutam de principii, dar mi-e teama ca nu ai capacitatea de a pricepe vreodata asta.

Daca eu sint needucat si "jicnesc" lumea... e bine. Agramatii chiar merita. Mai ales cind mai sunt si nesimtiti peste masura. :)

"Profetia" mea s-a-mplinit, iar forumul acela mizer pare sa fi disparut. In consecinta, acest subiect nu prea isi mai are rostul. Buh-bye! :-h

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.