liquid4cs Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 Era inainte o versiune phpbb3 care mergea orice tema de phpbb3 pe ea Si era o tema cum e la ipb3 numai imi aduc aminte stiti cumva versiunea de phpbb3 care accepta orice tema?
+dOc MFX Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 Personal nu am auzit de asa ceva, iti pot recomanda o tema recenta facuta de mine pentru phpbb 3.0 si va fi trecuta pe orice versiune va urma, este si responsive 100% https://www.codester.com/items/23952/cyber-pro-phpbb-theme WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
liquid4cs Posted August 5, 2020 Author Report Posted August 5, 2020 o tema ipb3 pentru phpbb dau 30 de euro daca imi merge!
+dOc MFX Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 10 hours ago, liquid4cs said: o tema ipb3 pentru phpbb dau 30 de euro daca imi merge! Nu se mai ocupa nimeni de reprodus teme ipb pentru phpbb, ce am dat eu mai sus a fost cea mai apropiata versiune de realitate. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
liquid4cs Posted August 5, 2020 Author Report Posted August 5, 2020 da da nu merge~ nu imi paare in style
+dOc MFX Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 4 hours ago, liquid4cs said: da da nu merge~ nu imi paare in style Daca achizitionezi tema de mai sus iti ofer support pentru instalare cu tot cu pluginurile necesare! WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now