Jump to content

Conectare soundbar la tv


Georgexxz

Recommended Posts

Salut azi mi am luat și eu un soundbar mai exact trust lino 20w și am un televizor Toshiba ct-90236 dar nu merge sa l conectez..soundbarul se poate conecta doar prin cablu jack iar în spatele tvului am acele mufe rotunde și am conectat la ambele pe rand în dreptul lor scrie audio deci cred că am nimerit...când mișc de fir se audio un bâzâit deci cred că are semnal dar nu găsesc din meniul tvului sa l conectez.

https://www.photobox.co.uk/album/temporary aici sunt niste poze ca sa vedeți cum este meniul la tvul meu..nu ar fi trebuit să fie și o linie in care scrie ieșire audio și să selectez eu?că nu am iar la poza cu aplicație daca dau pe media player apar 3 iconițe cu film,muzica,foto și jos în stânga îmi scrie dispozitive conectate:0

Pe site scrie că acest soundbar este compatibil cu tv,PC etc..ce trebuie sa fac?

Link to comment
Share on other sites

Mai mult ca sigur ai mufa jack si la TV. Nu exista TV fara mufa jack, mai ales la cele care au ceva ani vechime. Cauta exact ce TV de la Toshiba ai, pentru ca ct-90236 apare ca si cum ar fi telecomanda de TV.

Daca pui soundbar prin mufa jack, in teorie TV-ul trece automat pe sursa audio din cablu. Daca nu, trebuie umblat in setarile audio a TV-ului sa schimbi sursa audio din "Speakers" sau "Boxe" in "Headphones" sau "External".

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

Deci eu la tv meu,e de fapt un toshiba32E2533D când dau pe meniu nu am o opțiune cu ieșire audio și să selectez extern speakers sau etc am la sunet o chestie cu PCM care cică așa ar trebui selectată pe tvu asta că sa meargă dar nu a mers și acum mi am luat un adaptor că sa l conectez prin optic pt că oricum mi a rămas mufa de la jack in tv că intră foarte greu sau pe jumate..dar că idee acuma ei mi au dat un cablu jack cu 2 pini tata eu acuma la adaptorul asta am nevoie de un jack to RCA pe care l am comandat și tre să ajungă luni și are aceleași mufe că la tv asta...mă gândesc că îmi trebuia jack to RCA asta și să l conectez direct la tv?dar oricum acum numai pot că nu am cum sa scot mufa,boxa merge am conectat-o la telefon prin bluetooth

Link to comment
Share on other sites

Degeaba pui adaptoare RCA, ca nu iti scot audio separat acele mufe.

O simpla mufa jack ar trebui sa fie de ajuns, si in teorie, TV-ul trebuie sa schimbe sursa audio automat in momentul in care introduci mufa. Vezi sa fii atent sa o bagi in mufa unde are ca simbol o pereche de casti, si incearca sa o fortezi putin, dar fara sa distrugi TV-ul. :))

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.