Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ceau. Baietii.. am si eu o problema cu vista...Mi`am cumparat acuma 1 luna un laptop Acer Aspire 5520 si am pe el Vista Home Premium. Nu imi place deloc cum merge, stau prea mult cand deschid aplicatiile avand in vedere k ii AMD Turion 64x2, 2 GB DDR 2, video 512 incorporat. Si vreau sa imi reinstalez Windows`ul si vreau sa pun Windows XP dar nu am primit nici un driver sau vreun cd la el. Si nici cd cu Vista nu am primit, doar pe spate la laptop am o eticheta pe care scrie Windows Vista Home Premium OEMAct. Asa... deci.. daca imi pun Xp o sa mai imi mearga webul incorporat si toate cele? Va rog sa ma ajutati..:) Multumesc anticipat

Posted

si eroarea aceasta mi`o da...cv cu Guru Meditation. Cand am vazut prima oara m`a si bufnit rasul.. :P... Si nu prea le am cu forumurile. Scuzati`mi greselile sau daca am postat gresit.:D

post-8286-1214359672_thumb.jpg

Posted

uite cd key pt windows xp noteaza-ti :

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted
:| nu mai dati aiurea cd-keyuri de la windows si alte prosti.daca ii laptop nu mai ai ce sa ii faci.ramane cu vista.nu poti schimba windowsul.tu cand ai deschis prima oara laptopu ...fiind acer...iti deschidea ceva sa faci niste dvduri...cu winodwsu...backupri si alte chesti.daca nu le-ai facut ...nush alta solutie.adik ar fi restore din prima zi...dar asta nush daca mai merge dupa o luna.Al3xXys alta data no warez,fara suparare :).
AssassinsCreedSig2.png
Posted

:| nu mai dati aiurea cd-keyuri de la windows si alte prosti.daca ii laptop nu mai ai ce sa ii faci.ramane cu vista.nu poti schimba windowsul.tu cand ai deschis prima oara laptopu ...fiind acer...iti deschidea ceva sa faci niste dvduri...cu winodwsu...backupri si alte chesti.daca nu le-ai facut ...nush alta solutie.adik ar fi restore din prima zi...dar asta nush daca mai merge dupa o luna.Al3xXys alta data no warez,fara suparare :).

auzi fast and furious... mai pot sa fac si acuma backup.. un programel de la acer care sa imi faca backup.. dar imi face o imagine estimata la 33 de GB. si nah

nu pot sa o pun pe dvd sau cv de genu..si nush ce sa fac..:|

Posted

eu nu am fost atent cand a facut fratele meu...ca si el la fel a avut laptopu...stiu ca a facut cateva dvduri...daca e un program...nu mai stiu sincer...am sa vb cu fratele meu poate aflu ceva :).

AssassinsCreedSig2.png
Posted

am facut rost pana la urma de drivere. Le`am gasit pe site`u oficial de la acer. Am toate driverele. Nah acum e acum... pot sa instalez pe laptop Windows xp? fiindca am Vista.. Am auzit de la cnv ca vor fi probleme de BIOS sau cv de genu ca nu am prea inteles. Daca stie careva ii rog sa ma ajute..:D

Posted

nu prea cred ca merge.ai serial de la vista home premium.laptopu vine preinstalat cu windows vista home premium,deci ramai cu el pe cap.nu ai ce sa-i faci.daca vrei sa il strici nu te opreste nimeni :D.

AssassinsCreedSig2.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.